Kuva: AOP

Tv-tähti Piers Morgan ei usko Meghanin puheita itsetuhoisista ajatuksista - sai heti läksytyksen

08.03.2021 16:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Aamu-tv-juontaja sai kollegaltaan näpäytyksen.

Britannian kuninkaallisen hovin jättäneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan antoivat jo etukäteen paljon kohua herättäneen haastattelun Oprah Winfreylle. CBS-kanavan esittämä haastattelu on nostattanut nyt kiivasta keskustelua. Haastattelussa pari muun muassa väitti, että heidän ensimmäisen lapsensa Archien ihonväri herätti etukäteen huolta hovissa ja että Harryn välit isäänsä prinssi Charlesiin ovat viilentyneet merkittävästi. Meghan kertoi haastattelussa myös, että kuninkaalliselta perheeltä saatavan tuen vähäisyys ja median riepottelu saivat hänet kärsimään itsetuhoisista ajatuksista.

(kuva: AOP)

Nyt brittiläinen mediapersoona Piers Morgan on kommentoinut haastattelua kärkevään tyyliinsä Good Morning Britain -aamu-tv-ohjelmassa. Morgan sanoi olevansa suorastaan vihainen haastattelusta.

- He vain mollaavat kaikkia. He käytännössä katsoen väittävät, että kuninkaallinen perheemme on joukko valkoisen ylivallan kannattajia puhuessaan tästä rotukysymyksestä. He eivät nimenneet ketään, joten he vain heittävät epäilyksen varjon kaikkien ylle, Morgan sanoi.

Piers Morgan otti myös kantaa Meghanin väitteeseen siitä, ettei tämä saanut kuninkaalliselta perheeltä apua mielenterveysongelmiinsa ja itsetuhoisiin ajatuksiinsa. Meghan väitti, että kun hän yritti pyytää apua, hänelle sanottiin ammattiavun saamisen näyttävän huonolta kuninkaalliselle instituutiolle. Morgan ei ostanut näitäkään puheita.

- Keneltä menit pyytämään apua? Mitä he sanoivat sinulle? Olen pahoillani, mutta en usko sanaakaan siitä, mitä Meghan Markle sanoi. En uskoisi, vaikka hän lukisi minulle säätiedotusta, Morgan sanoi.

Miehen juontajakumppani Susanna Reid asettui toiselle kannalle ja sanoi Morganille, että tuo ei ole oikea tapa reagoida jonkun paljastukseen itsetuhoisista ajatuksista.

- Tuo on säälittävä reaktio siihen, että joku on ilmaissut tällaiset ajatukset, Reid sanoi.

Samalla linjalla oli lähetyksessä myös kuninkaallisasiantuntija Chris Ship.

- Kun joku sanoo kärsineensä itsetuhoisista ajatuksista, häntä ei voi mielestäni syyttää valehtelusta. Hänellä oli näitä vakavia ajatuksia ja hän vei ne hovin henkilöstöosaston tietoon, Ship sanoi.

Lue myös: Meghan Marklesta julki hirvittäviä väitteitä - brittihovi tutkii työntekijöiden kyykyttämistä

Lue myös: Suosikkijuontaja lyttää prinssi Harryn ja Meghanin vauvauutisen: "Imelä kuva"

Lähde: Metro

Uusimmat