Kuva: AOP

Suosikkijuontaja lyttää prinssi Harryn ja Meghanin vauvauutisen: "Imelä kuva"

15.02.2021 16:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Mediapersoona Piers Morgan pitää prinssi Harryn ja Meghan Marklen toimintaa kaksinaismoralistisena.

Meghan Markle, 39, ja prinssi Harry, 36, odottavat toista lastaan. Pariskunnalla on ennestään yksi lapsi, vuonna 2019 syntynyt Archie-poika.

Meghan ja Harry julkistivat vauvauutisen mustavalkoisen raskauskuvan kera. Uutinen on saanut ihastuneen vastaanoton ympäri maailmaa. 

Mediapersoona Piers Morgan ei kuitenkaan ole tyytyväinen. Kovasanaisista kommenteista tunnettu Good Morning Britain -aamuohjelman juontaja lyttäsi Twitterissä parin viimeisimmän julkitulon.

Piers Morgan juontaa Good Morning Britain -aamuohjelmaa. (kuva: Getty)

Morgan on aiemminkin arvostellut prinssi Harrya ja Meghania. Erityisesti hän on kritisoinut parin viimevuotista päätöstä boikotoida sensaatiouutisoinnista tunnettua neljää suurta brittitabloidia Daily Mailia, Daily Mirroria, The Sunia ja Daily Expressia.

– Mikä vastenmielinen, harhainen pari ääliöitä, Morgan kommentoi herttuaparin päätöstä huhtikuussa 2020.

Sussexin herttuapari ei suostu olemaan missään yhteydessä kyseisiin lehtiin. He jättävät kaikki haastattelupyynnöt huomiotta, sillä he pitävät niiden kirjoituksia valheellisina ja vääristeltyinä.

Morgan syytti herttuaparia kaksinaismoralismista myöhään sunnuntai-iltana julkaisemassaan twiitissä.

"Harry ja Meghan ovat ilmoittaneet olevansa raskaana ja julkaisseet tämän imelän kuvan varmistaakseen, että media antaa heidän yksityiselämälleen lisää painoarvoa - keskellä heidän viimeisintä urheaa yritystään estää samaa mediaa keskittymästä yksityiselämäänsä", Morgan twiittasi viitaten herttuaparin päätökseen olla kommentoimatta iltapäivälehtien kirjoituksia.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viime vuosi oli pariskunnalle tapahtumarikas.

Tammikuussa he ilmoittivat luopuvansa kuninkaallisista edustustehtävistä ja muuttavansa Yhdysvaltoihin. Päätös aiheutti valtavan kohun - ei vähiten siksi, että lehtitietojen mukaan kuningatar Elisabet ja hovi saivat tietää asiasta Instagram-päivityksen kautta.

Päätöksen myötä he joutuvat kustantamaan elämisensä ja olemisensa itse. Viime vuoden aikana julkistettiin parin solmineen sopimukset Netflixin ja Spotifyn kanssa podcastien ja ohjelmien tuottamisesta.

Vuoden lopulla Meghan kertoi The New York Timesissa julkaisemassaan kirjoituksessa saaneensa kesällä keskenmenon.

Lue myös: Meghan Markle ja prinssi Harry odottavat toista lastaan

Lue myös: Harry ja Meghan laittoivat neljä brittilehteä täysin pannaan - somessa kahtiajakautuneet reaktiot

Lue myös: Meghan Marklen toinen raskaus päättyi keskenmenoon: "Tiesin, että menettäisin toisen lapseni"

Lue myös: Meghan Markle ja prinssi Harry jättävät kuninkaallisen sisäpiirin - kuningattarelta napakka vastaus

Uusimmat