Kuva: AOP

George Clooneyn naistenmiehen rooli Teho-osastossa aiheuttaa kitkaa vaimon kanssa - "Olen pulassa"

09.03.2021 19:15 - Roy Kokkonen

George Clooneyn vaimo Amal on viime aikoina katsonut Teho-osaston vanhoja jaksoja. Naistenmiehen rooli sarjassa on aiheuttanut harmia parin välille.

Näyttelijä George Clooneyn, 59, läpimurto maailmantähdeksi tapahtui legendaarisessa Teho-osasto-sarjassa. Vuonna 1994 alkaneessa sairaaladraamassa Clooney esittää komeaa ja sanavalmista lästenlääkäri Doug Rossia, jonka naissuhteet eivät kuitenkaan tunnu kestävän.

Clooney itsekään ei ole viihtynyt pitkissä suhteissa ennen avioitumistaan 17 vuotta nuoremman Amal Clooneyn, 43, kanssa. Pari meni naimisiin vuonna 2014 ja heillä on kaksi lasta. 

Kuvaavaa on, että Clooneyn mukaan hänen pisin suhteensa oli lemmikkisika Maxin kanssa. Clooney osti Maxin lahjana Kelly Prestonille, jonka kanssa hän seurusteli vuosina 1987–1989. Vaikka pari erosi, Clooney piti sikaa lemmikkinään 18 vuoden ajan sen kuolemaan asti.

Prestonin jälkeen Clooney oli naimisissa kolmen vuoden ajan näyttelijä Talia Balsamin kanssa, jonka jälkeen hänellä oli lyhyempiä seurustelusuhteita, kunnes tapasi Amalin.

Clooney kertoo SmartLess -podcastissa, että hänen Amal on viime aikoina syventynyt Teho-osaston vanhoihin jaksoihin.

– Vaimoni katsoo sitä nyt, ja olen pulassa, koska olin aivan unohtanut, kuinka kauheita asioita Ross tekee iskiessään naisia, Clooney vitsailee.

Lue myös: George Clooney oli kuolla moottoripyöräonnettomuudessa yli 110 km/h vauhdissa: "Minulla kävi tuuri"

Lue myös: Kun George Clooney oli rahaton, kaverit auttoivat - kiitti jokaista miljoonalahjoituksella

Lähde: Hollywood Life, Independent

Kilpailut

Uusimmat