Kuva: AOP

Salkkarit-tähti Roope Puhakka raottaa tulevaisuuden suunnitelmiaan - tähtäimessä ura eri alalla

14.03.2021 15:15 - Henna Koste

Näyttelijä-tanssija Roope Puhakka viihtyy kameran edessä, mutta aikoo pyrkiä yliopistoon. Vahvuuksikseen hän paljastaa muun muassa matematiikan.

Salatut elämät -sarjan Severi Sievisenä tutuksi tullut Roope Puhakka, 19, on näytellyt suosikkisarjassa vuodesta 2017 lähtien. Aloittaessaan Salkkareiden riveissä Puhakka oli yhdeksännellä luokalla. Aiemmin Severiä oli näytellyt Rufus Rusanen

- Olihan se jännää jatkaa siitä, mihin joku toinen on jäänyt. Tuottaja kyllä briiffasi hyvin, ja oli kiva kuulla, että voin aloittaa ihan omalta pohjalta ja luoda oman version hahmosta. En liikaa katsonut Rufuksen kohtauksia, vaan lähdin rakentamaan omaa juttuani, Puhakka kuvailee Voice.fi:n haastattelussa. 

Kerroimme aiemmin, että Puhakalla on vahva tanssitausta. Pian 20 vuotta täyttävällä Puhakalla on myös muita unelmia tulevaisuuden varalle. 

- Yritän hakea yliopistoon jatko-opiskelemaan, ei niinkään esittäviä taiteita. Tykkään näyttelemisestä kovasti, eikä yhtään haittaisi tehdä näitä hommia jatkossakin. Yritän kouluttautua johonkin muuhun myös, Puhakka sanoo. 

Täysin tarkkoja suunnitelmia hän ei ole vielä lyönyt lukkoon. 

- Olen hyvä loogisessa ajattelussa ja matematiikassa. Kauppatieteitä olisi kiva päästä lukemaan. Se on suhteellisen yleispätevä koulutus, Puhakka kertoo. 

Lue myös: Oletko todellinen Salkkarit-tietäjä? Tee testi ja vastaa 10 kimuranttiin kysymykseen

Lue myös: Salkkarit-Miian kuolema kosketti suomalaisia vuonna 2002 - Esko Kovero avaa faktat kohtausten takaa

Kilpailut

Uusimmat