Klonkku-näyttelijä valmistautui rooliinsa huolellisesti - aiheutti hämmennystä vastaantulijoissa

09.03.2021 20:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Andy Serkis näytteli suosittua fantasiahahmoa sekä Taru Sormusten Herrasta- että Hobitti-elokuvasarjoissa.

Näyttelijä Andy Serkis, 56, nousi suureen suosioon näytellessään Klonkku-hahmoa Taru Sormusten Herrasta- ja Hobitti-elokuvasarjoissa.

Serkis kertoi tuoreessa The Guardian -lehden haastattelussa, että käytti hurjasti aikaa Klonkun roolin omaksumiseen. Hän muun muassa käveli jatkuvasti neljällä raajalla.

- Kävelin joka paikkaan neljällä raajalla ja käytin todellakin paljon aikaa siihen, että pystyin olemaan Klonkku. Saatoin kävellä tuolla tavalla tunteja putkeen. Joskus kävi hieman hassusti, kun ihmiset tulivat minua vastaan ja olin nelinkontin. Jouduin siis esittämään, että etsin jotain maasta.

Taru Sormusten Herrasta -elokuvista tuli yksi aikansa suurimmista ilmiöistä ja Serkis oli onnellinen siitä, että oli jo hieman vanhempi suosion räjähtäessä.

- En usko, että olisin pystynyt nuorempana käsittelemään sellaista suosiota. Olin jo lähes 40, kun kaikki räjähti. Olen tietenkin onnellinen, että niin kävi ja ne olivat epätavallisia aikoja. Sain paljon uusia kokemuksia ja tuo rooli tulee aina olemaan elämässäni vahvasti läsnä.

Lue myös: Elijah Wood kritisoi Taru sormusten herrasta -sarjan nimeä - "Minusta se on hyvin outoa"

Lue myös: Taru Sormusten Herrasta -ohjaaja paljastaa: Ei ohjannut omaa suosikkikohtaustaan itse

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat