Kuva: Nelonen / Lars Johnson

IL: Temptation Island Suomen seksikohtauksesta leikataan uusi versio - tuotanto myöntää virheensä

18.03.2021 15:45 - Iiro Myllymäki

Tuotantoyhtiöstä kommentoidaan Iltalehdelle, että tapahtumien kulusta saattoi saada televisiossa väärän kuvan. Seksikohtaus on herättänyt paljon somekeskustelua ehkäisystä ja suostumuksesta.

Nelosella esitettävässä Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin keskiviikkona jakso, jossa varattu Henkka päätyi pettämään kumppaniaan Juliaa yhdessä sinkku-Joannan kanssa. Jakson lopussa nähty seksikohtaus on puhuttanut paljon sosiaalisessa mediassa Henkan ja Joannan käymän ehkäisykeskustelun vuoksi.

Henkka ja Julia (kuva: Lars Johnson / Nelonen)

- Olihan sit ehkäisyy? Joanna kysyy petipuuhien yhteydessä.

- Häh? En mä sisään tuu, Henkka vastaa tähän.

Joanna (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Sosiaalisessa mediassa on tämän jälkeen peräänkuulutettu sitä, että keskeytetty yhdyntä ei toimi ehkäisykeinona ja seksissä tulee kaikilta osin noudattaa yhteistä suostumuksellisuutta. Yksi aiheen esille nostaneista on toimittaja ja kirjailija Ronja Salmi, joka kirjoittaa asiasta Instagramissa.

”Nostin asian esille, koska tämä tilanne on monelle naiselle valitettavan tuttu. Yrität suojella itseäsi, taudeilta ja ei-toivotulta raskaudelta, mutta kumppani ei välitä asiasta ja painostaa jatkamaan siitä huolimatta”, Salmi kirjoittaa.

Salmen koko päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Iltalehti on ottanut yhteyttä Temptation Island Suomi -ohjelmaa tuottavaan Banijay Finlandiin, josta kerrotaan, että kyseisestä seksikohtauksesta on voinut saada televisiossa väärän kuvan. Banijay Finlandin vastaava tuottaja Martti Sivonen kertoo IL:lle, että leikkauksella on saattanut syntyä väärä mielikuva tapahtumien kulusta, ja tuotantoyhtiön virhe korjataan mahdollisimman pian.

- Tässä on käynyt niin, että ohjelmaan on päätynyt sellainen kohtaus, joka on ollut tulkittavissa väärin. Kyseistä kohtausta on lyhennetty editointivaiheessa niin, että siinä nähdyistä tapahtumista voi saada väärän kuvan. Tilanteessa ei ole tapahtunut minkäänlaista painostusta, vaan asiat ovat edenneet kummankin suostumuksesta ja yhdessä sovitulla tavalla, Sivonen sanoo Iltalehdelle.

Jaksosta leikataan nyt uusi versio, jossa editointi antaa tilanteesta totuudenmukaisemman kuvan.

Sivonen kertoo keskustelleensa seksiä harrastaneiden Henkan ja Joannan kanssa tänään torstaina aiheesta.

- Kumpikin on yhtä mieltä siitä, että tilanne syntyi yhteisymmärryksessä, eikä siihen liittynyt minkäänlaista painostusta kummankaan osalta, Sivonen kertoo IL:lle.

Sivosen mukaan ohjelman kuvauksissa kunnioitetaan jokaisen osallistujan itsemääräämisoikeutta, ja ehkäisyvälineitä on aina saatavissa.

Lue myös: Tänään Temppareiden iltanuotiolla puhjetaan epäuskon kyyneliin: "Yritän olla syyttämättä itseäni"

Lue myös: Henkka, 24, tyrmäsi aluksi Julian, 23, ehdotuksen osallistua Temppareihin - "En lähde millään"

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat