Kuva: AOP/ Paul Buck

Edesmenneestä Brittany Murphystä dokumentti - luvassa ennennäkemätöntä materiaalia

19.03.2021 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Murphy oli kuollessaan vain 32-vuotias.

Edesmenneesta näyttelijästä Brittany Murphystä tehdään kaksiosainen dokumenttisarja, joka tietojen mukaan julkaistaan HBO Maxilla.

Dokumentissa käsitellään Murphyn elämää ja uraa. Haastateltavina ovat muun muassa näyttelijän lähipiiri. Tämän lisäksi luvassa on myös ennennäkemätöntä materiaalia Murphysta.

Murphy teki läpimurtonsa vuonna 1995 Clueless-elokuvassa. Sen jälkeen hänet nähtiinkin lukuisissa tuotannoissa. Ennen kuolemaansa hän alkoi näytellä pienen budjetin elokuvissa.  Hänen viimeiseksi roolityökseen jäi indie-elokuva Something Wicked, joka julkaistiin vasta hänen kuolemansa jälkeen vuonna 2014.

Murphy kuoli yllättäen vuonna 2009. Kuolinsyy oli keuhkokuume. Tämän lisäksi hänen kerrotaan kärsineen anemiasta ja hänen verestään löytyi myös erilaisia lääkkeitä. Hänen kuolemastaan onkin vuosien saatossa ollut monenlaisia teorioita. Monet ovat vakuuttuneita siitä, ettei kyseessä ollut vahinko.

Hämmentäväksi tilanteen tekee se, että vain viisi kuukautta Murphyn kuoleman jälkeen hänen aviomiehensä Simon Monjack menehtyi samankaltaisissa olosuhteissa.

Dokumentin ohjaajalle Cynthia Hillille juuri edellä mainitut seikat olivat yksi syy tarinaan tarttumiseen. 

- Suostuin tekemään tämän elokuvan, sillä minusta on sääli, että Brittanyn lupaava elämä ja hänen uransa on jäänyt hänen kuolemansa varjoon. Minusta on tärkeää juhlistaa hänen lahjakkuuttaan samalla, kun yritämme selvittää traagisia olosuhteita hänen ja Simonin kuolemassa.

Julkaisupäivämäärää ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. 

Lue myös: Salaliittoteoria leviää - Riverdale-kaunotar olisikin vuonna 2009 kuollut Brittany Murphy

Lue myös: Brittany Murphyn viimeiseksi jäänyt elokuva on selkäpiitä karmiva - katso traileri

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat