Kuva: AOP

Aki ja Heli Palsanmäen somepäivitys sai ristiriitaisen vastaanoton - Heli vastasi vihastuneille

23.03.2021 12:15 - Henna Koste

Suomen huutokauppakeisari -ohjelman uusi kausi ei ala suunnitelmien mukaan.

Koronapandemia on kurittanut myös huutokauppaa pyörittävien Aki ja Heli Palsanmäen arkea. Eilen maanantaina huutokauppayrittäjät jakoivat sosiaalisessa mediassa ikäviä uutisia rakastetun Suomen Huutokauppakeisari -ohjelman faneille. 

"Tärkeä tiedotus, rakkaat ystävät! Huomenna tiistaina 23.3. eivät ala uudet Huutis-jaksot, vaan tiistaisin kello 21 katsellaan kauden 13 uusintoja. Tämmöistä tämä on, ja nyt kävi näin. Pahoittelemme kovasti!", tiedotetaan sarjan Facebook-sivuilla. 

Monet sarjan katsojat ovat ottaneet tiedon kuitenkin ymmärtäväisinä vastaan. Moni kertookin uusia jaksoja odotellessa kuluttavansa mielellään myös uusintoja. Somekansasta moni on kuitenkin hämmästellyt, että miksi uusia jaksoja on kuitenkin mainostettu televisiossa. Ohjelman fanit tuntuvat pettyneen, että ilmoitus tulee viime tipassa. Facebookissa tivataan vastauksia.

"Ei ole koronan takia saatu kuvattua kaikkia jaksoja, mitkä piti nyt näyttää ja ei tiedä koska päästään kuvamaan loput, eikä mitään tietoa milloin päästään taas huutokauppaa pitämään, niin kanava päätti siirtää 14. kauden näyttöä", Heli Palsanmäki on vastannut Facebookissa ihmettelijöille. 

Palsanmäkien huutokaupan arkea Uuraisten Hirvaskankaalla on seurattu televisiosta vuodesta 2013 asti. Aki Palsanmäki on palkittu vuonna 2015 Kultaisella Venlalla, kun hänet äänestettiin yleisön suosikkiesiintyjäksi. 

Lue myös: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki tunteikkaana: "Helin kanssa on helkkarin hyvä elää"

Kilpailut

Uusimmat