Kuva: AOP

Muistatko vuosi sitten villinneen Tiger Kingin? Joe Exotic palaa ruutuun uudessa dokumentissa

24.03.2021 22:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Joe Exoticista on luvassa ennennäkemätöntä kuvamateriaalia.

Viime keväänä villinnyt Netflix-dokumenttisarja Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes teki eläintarhanpitäjä Joe Exoticista kuuluisan ympäri maailmaa. 

Tiikerikuninkaasta tullaan esittämään ennennäkemätöntä kuvamateriaalia palkitun toimittajan Louis Theroux'n uudessa dokumentissa, tiedottaa BBC Two

Theroux ja Exotic tapasivat toisensa jo kymmenen vuotta sitten, kun Theroux oli kuvaamassa vaarallisista kotieläimistä kertovaa dokumenttia Yhdysvalloissa.

Louis Theroux on palkittu dokumentaristi ja toimittaja. (kuva: Sub )

Louis Theroux: The Cult of Joe Exotic -nimeä kantava dokumentti tarkastelee Exoticin ympärillä olevia ihmisiä ja miehen kerryttämää fanikuntaa. 

Exotic suorittaa 22 vuoden vankeustuomiota, jonka hän sai vuonna 2019 eläinoikeusaktivisti Carole Baskinin palkkamurhan suunnittelusta. Lisäksi hän sai tuomion eläinrääkkäyksestä.

– Tämä on eräs Oklahoman sydänmaille sijoittuva periamerikkalainen tarina, jonka henkilöhahmot ovat lähes liian värikkäitä ja elämää suurempia ollakseen totta. Vietin kahdeksan tai yhdeksän päivää kuvaamassa eläintarhassa, yhteensä kolmena eri kertana vuonna 2011, Theroux kertoo.

Lue myös: Vankilassa istuva Joe Exotic vertaa itseään George Floydiin - vetoaa Kim Kardashianiin

Lue myös: Carole Baskinin aviomiehen testamentin allekirjoitus paljastui väärennökseksi - poliisi on voimaton

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat