Kuva: MTV3

Mikko Leppilampi joutui karanteeniin - Talentissa nähdään sunnuntaina toinen suosikkijuontaja

01.04.2021 13:39 - Henna Koste

Talent Suomi on edennyt kolmanteen semifinaaliin.

Talent Suomen viimeinen semifinaali nähdään tulevana sunnuntaina 4. huhtikuuta. MTV3 tiedottaa, että ohjelman juontaja Mikko Leppilampi on karanteenissa korona-altistumisen takia. Leppilammen sijaan Talent Suomen kolmannen semifinaalin juontajana nähdään hiljattain Putoustakin juontanut, viihteen monitoimimies Christoffer Strandberg.

- Toisen tuotannon työryhmässä todettiin koronatapaus, joten myös minut on asetettu altistuneena karanteeniin. Harmittaa tietenkin tosi paljon, että en pääse olemaan mukana sunnuntain lähetyksessä, mutta tärkeintä on nyt varmistaa kaikkien muiden turvallisuus ja toimia tässä tilanteessa viranomaisten antamien ohjeistusten mukaan. Tämä on, itse asiassa, ensimmäinen kerta koko urani aikana, kun joudun missaamaan lähetyksen, mutta nyt ei vaan ole muuta vaihtoehtoa, Leppilampi toteaa MTV3:n tiedotteessa.

Jaksossa nähdään kahdeksan esitystä, kun finaalipaikasta kisaavat Sanna Laine, Sirkus Bravuuri, Yhden Joukon Yhtye, Lyla Goldman, Leticia-kuoro, Aleksandre Goncharov Dias, Cageriders sekä DNA:n buustaama esitys.

Lue myös: MTV: Twerkkausryhmän räväkkä esitys sai Talent-tuomari Jorma Uotisen "tärisemään"

Kilpailut

Uusimmat