Kuva: AOP

Näyttelijä kertoo, mitä Bridget Jones -leffoissa tuskin tänä päivänä nähtäisiin

07.04.2021 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Elokuvissa Bridget Jonesin ystävää esittänyt Sally Phillips uskoo, että Bridgetin päiväkirjamerkinnät olisivat erilaisia, jos elokuvat tehtäisiin nyt.

Bridget Jones - elämäni sinkkuna -elokuvan julkaisusta on kulunut 20 vuotta. Renée Zellwegerin esittämä Bridget Jones murehti muun muassa painostaan, tupakoinnistaan ja rakkauselämästään, ja moni kykeni samastumaan roolihahmoon.

Bridget Jones -elokuvissa päähenkilön ystävänä Shazzerina nähty Sally Phillips on nyt kertonut brittiläiselle Metro-julkaisulle, mitä elokuvassa todennäköisesti muutettaisiin, jos se tehtäisiin tänä päivänä. Hän uskoo, että muutoksen kohteeksi päätyisivät Bridgetin päiväkirjamerkinnät.

- Niissä ei olisi kyse painosta ja tupakasta. Kyse olisi fiksummasta itsensä kehittämisestä ja hyvinvoinnista, jossa Bridget epäonnistuisi. ”Kuinka monta tuntia olen joogannut tänään: en yhtään. Kuinka monta tuntia olen ollut nettikurssillani: en yhtään.” Meillä on edelleen halu kehittää itseämme, Phillips sanoo.

Sally Phillips elokuvassa Bridget Jones - elämäni sinkkuna (kuva: AOP)

Sally Phillips kokee, että etenkin naisille asetetaan paljon suorituspaineita elämässä, ja Bridget Jonesin uusi versio voisi pureutua tähän.

Vuoden 2001 Bridget Jones -elokuva on saanut kaksi jatko-osaa. Vuonna 2004 ilmestyi Bridget Jones - elämä jatkuu ja vuonna 2016 ensi-iltaan tuli Bridget Jones’s Baby.

Lue myös: Neljäs Bridget Jones -leffa tulossa? Näyttelijätähti vihjaili asiasta

Lue myös: Jim Carrey muistelee 20 vuoden takaista suhdettaan näyttelijäkollegaan: "Elämäni rakkaus"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat