Kuva: AOP

Harry ja Meghan ovat pahoillaan kohuhaastattelusta - "He toivovat, että asiat olisivat toisin"

14.04.2021 16:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohuhaastattelu julkaistiin, kun viime perjantaina kuollut prinssi Philip oli sairaalassa. Sisäpiirilähteiden mukaan he toivovat, että asiat olisivat menneet toisin.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat sisäpiirilähteen mukaan pahoillaan ajankohdasta, jolloin kuninkaallisen skandaalin aiheuttanut Oprah Winfreyn haastattelu julkaistiin. Kovia syytöksiä sisältänyt haastattelu tulkittiin brittimediassa avoimena hyökkäyksenä kuninkaallista perhettä vastaan.

Haastattelu tuli julki maaliskuun alussa, jolloin prinssi Philip oli sairaalahoidossa infektion vuoksi. Hän vietti lopulta 28 päivää sairaalassa, sillä hänelle tehtiin myös sydänleikkaus. Kuningatar Elisabetin puoliso prinssi Philip kuoli kotonaan viime perjantaina.

– Harry ja Meghan toivovat, että asiat olisivat toisin, lähde kertoo.

Prinssi Harryn isoisä prinssi Philip kuoli 99-vuotiaana. (kuva: AOP)

He eivät kuitenkaan kadu haastattelun antamista, vaan toivovat että jonain päivänä heidän välinsä prinssi Charlesiin, prinssi Williamiin ja herttuatar Catherineen paranevat.

– Heidän täytyi päästä kertomaan sanottavansa, eivätkä he nähneet toista keinoa. Harryn ja Meghanin rakkaus ja kunnioitus Philipiä ja kuningatarta kohtaan ei koskaan järkkynyt, lähde sanoo.

Prinssi Harry matkusti sunnuntaina Isoon-Britanniaan lauantaina pidettäviä hautajaisia varten. Herttuatar Meghan puolestaan jäi Yhdysvaltoihin heidän Archie-poikansa kanssa. Julkisuuteen on kerrottu, että Meghanin lääkäri oli suositellut välttämään matkustamista. Meghanin ystävät ovat kuitenkin kertoneet, että osasyynä oli myös se, että hän ei halua olla huomion keskipisteenä viimeaikaisen kohun takia.

Lue myös: Harry ja Meghan myöntävät, että eivät puhuneet totta kohuhaastattelussa - hääkysymykseen selvyys

Lue myös: Kohujuontajan mukaan Meghanin ja Harryn väitteistä 17 on valetta - "En usko edelleenkään mitään"

Lue myös: Miksi Meghan jää pois prinssi Philipin hautajaisista? Raskaus on tekosyy, vihjaavat ystävät

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat