Kuva: AOP

Kohujuontajan mukaan Meghanin ja Harryn väitteistä 17 on valetta - "En usko edelleenkään mitään"

06.04.2021 14:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Piers Morgan ei ymmärrä, miksi prinssi Harry ja Meghan eivät suostu kertomaan, kuka kuninkaallisesta perheestä laukoi rasistisia kommentteja.

Kohujuontaja Piers Morgan pitää herttuatar Meghania edelleenkin valehtelijana. Morgan jätti pestinsä Good Morning Britain -aamuohjelman juontajana, kun hän syytti Sussexin herttuaparia valehtelusta, suuttui kollegoilleen ja lopulta käveli ulos suorasta lähetyksestä.

Morganin kommentit liittyivät brittimonarkiaa ravisuttaneeseen Oprah Winfreyn haastatteluun, jossa prinssi Harry ja Meghan paljastivat Meghanin kärsineen mielenterveysongelmista, joihin hovi ei suostunut tarjoamaan apua. Vielä suurempi kohu nousi väitteistä, joiden mukaan kuninkaallisessa perheessä oltiin huolissaan Archie-pojan ihonväristä.

Noin kuukausi skandaalin jälkeen Morgan kommentoi asiaa ensimmäisen kerran irtisanoutumisensa jälkeen Tucker Carlson Today -ohjelmassa.

– Kuukautta myöhemmin olemme tässä - totta puhuen, minulla on ollut paljon aikaa ajatella tätä - enkä usko edelleenkään mitään, mitä he sanovat, Morgan sanoo.

– Seitsemäntoista eri väitettä on nyt joko todistettu täysin vääräksi, valtavan liioitelluksi tai mahdottomaksi todistaa. En ymmärrä, miksi minun pitäisi uskoa ihmisiä, jotka eivät kerro totuutta, hän jyrähtää.

Morgan ei eritellyt, mistä väitteistä hän puhui. Herttuapari on myöntänyt, että he eivät puhuneet totta kertoessaan että he olisivat menneet naimisiin ennen virallisia häitään. 

Juontaja ihmettelee, miksi herttuapari ei suostu kertomaan, ketkä hovissa eväsivät Meghanin pääsyn hoitoon ja kuka kuninkaallinen käyttäytyi rasistisesti. Haastattelun jälkeen herttuapari kertoi, että kyseessä ei ollut kuningatar Elisabet tai prinssi Philip.

– Jos aiot syyttää jotakuta rasismista, olisi parempi lyödä faktoja tiskiin.

Morganin mukaan myös prinssi Harrya käy syyttäminen, jos Meghanin itsetuhoisuus oli totta.

– Hän kannustaa julkisuudessa kaikkia ahdistuneita ja masentuneita hakemaan välitöntä apua, mutta sitten hänen vaimonsa kertookin olleensa jatkuvasti itsetuhoinen. Eikä prinssi Harry koskaan yrittänyt auttaa. Se on minusta todella vaikea uskoa.

Lue myös: Tv-tähti Piers Morgan ei usko Meghanin puheita itsetuhoisista ajatuksista - sai heti läksytyksen

Lue myös: Harry ja Meghan myöntävät, että eivät puhuneet totta kohuhaastattelussa - hääkysymykseen selvyys

Lähde: EOnline

Uusimmat