Kuva: AOP / Instagram

Tiedätkö, keitä ovat Kourtni, Krista ja Kara Kardashian? Naiset pysyttelevät poissa parrasvaloista

16.04.2021 18:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kuuluisien Kardashian-sisarusten serkut ovat vierailleet kerran perheen tosi-tv-ohjelmassa.

Kardashian-Jenner-perheen edesottamukset ovat tuttuja sekä sosiaalisesta mediasta että perheen omasta tv-ohjelmasta Keeping Up with the Kardashians. Kim, Kourtney ja Khloé Kardashian sekä Kris, Kylie ja Kendall Jenner ovat tuttu näky myös lehtien palstoilla. Harvempi kuitenkaan tietää, keitä ovat Krista, Kara ja Kourtni Kardashian.

Kyseinen kolmikko on Kardashian-sisarusten serkkuja. Serkusten läheiseen perhesiteeseen viittaa toki se, että kaikki heistä on nimetty K:lla alkavalla nimellä. Serkut nähtiin Keeping Up with the Kardashians -ohjelman jaksossa vuonna 2015, kun Kim ja Khloé olivat matkanneet Armeniaan. Kardashianeiden juuret ovat Armeniassa.

Matkan aikana Kim Kardashian päivitti Instagram-tilillään yhteiskuvan Kourtni ja Kara Kardashianin kanssa. Kuvatekstissä hän naureskeli sille, että myös serkkujen nimet alkavat K:lla.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Krista, Kara ja Kourtni ovat muuten pysytelleet kaukana parrasvaloista, eikä heidän elämästään juuri tiedetä mitään. Cosmopolitan kertoo, ettei kolmikolla ole edes Instagram-tilejä. Tv-sarjassa vieraillessaan serkukset ihmettelivät sitä, miten kuuluisia muista Kardashianeista on tullutkaan.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Kourtney Kardashian julkaisi kuvan parhaan ystävänsä kanssa - kommenteissa toistuu yksi huomio

Lue myös: Khloé Kardashianin tytär täytti vuosia - hulppeat juhlakoristelut saivat fanit närkästymään

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat