Kuva: All Over Press

Muusikko nappasi Oscar-gaalasta mukaan erikoisen tuliaisen - esittelee ylpeänä somessa

27.04.2021 10:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Näyttelijä Carey Mulliganin aviomies otti ilon irti juhlahumusta.

Muun muassa Ylpeys ja ennakkoluulo -elokuvasta tunnettu näyttelijä Carey Mulligan, 35, oli ehdolla viime viikonloppuna järjestetyssä Oscar-gaalassa Lupaava nuori nainen -elokuvansa tiimoilta. Valitettavasti ehdokkuus jäi vain ehdokkuudeksi, kun Paras naispääosa meni Frances McDormandille elokuvasta Nomadland.

Mulligan oli ottanut gaalahumuun mukaan aviomiehensä Marcus Mumfordin, 34, joka tunnetaan ennen kaikkea yhtye Mumford and Sons -yhtyeen lauluntekijänä ja laulajana.

Mumford on julkaissut gaala-illasta kuvia omalle Instagram-tililleen ja eräs kuvista kiinnittää monen huomion: hänellä on eräässä kuvassa kädessään lampunvarjostin, joka on kirjailtu kimaltavilla Oscar-pystien näköisillä silueteilla. Kuva on myöskin otettu selkeästi täysin erilaisessa ympäristössä, mitä gaala tarjosi. Ulkomaiset mediat sekä laulajan Instagram-seuraajat spekuloivatkin, että Mumford on ottanut gaalasta itselleen varsin erikoisen tuliaisen.

Mitä mieltä sinä olet, lähtikö lampunvarjostin todella laulajan matkaan juhlista? Voit katsoa hänen julkaisemansa kuvat illasta alapuolelta.

Lue myös: Näyttelijän puhetta sensuroitiin suorassa Oscar-lähetyksessä - katsojat päätyivät lukemaan huulilta

Lue myös: "Mitä hänelle on tapahtunut?" - fanit hämmentyivät Zac Efronin ulkonäöstä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat