Kuva: AOP

Justin Bieber esittelee uusia tatuointejaan ilman paitaa - muuttunut hiustyyli herättää raivoa

29.04.2021 15:15 - Roy Kokkonen

Justin Bieber on joutunut kohun keskelle uuden hiustyylinsä vuoksi.

Laulaja Justin Bieber, 27, julkaisi uuden mustavalkoisen kuvan, jossa hän poseeraa ilman paitaa esitellen tatuointejaan.

Miehen koko ylävartalo on tatuointien peitossa. Hänen rintakehäänsä koristaa muun muassa karhu, leijona, risti ja Son of God -teksti.

– Uudessa-Seelannissa ottamani karhu kuvastaa lepoa. Niin kova ja kestävä kuin karhu onkin, se nukkuu talviunia, mikä on tärkeää. Me ihmiset olemme koko ajan vain menossa ilman lepoa, mikä voi saada meidät uupuneiksi, Bieber kertoi Vogue-lehdelle kuukausi sitten.

Kuvassa on näkyvillä myös Bieberin uusi hiustyyli. Laulaja on ottanut rastahiukset, joka jo asian tullessa ilmi herätti faneissa jakautuneita mielipiteitä. Muutaman päivän kuluessa Bieberin uusi tyyli on nostattanut kohun.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bieberiä syytetään kulttuurisesta omimisesta, sillä hiustyylin alkuperä on Jamaikan rastafarikulttuurissa. Nykyisin se on suosittu tyyli afroamerikkalaisten keskuudessa.

Kulttuurisella omimisella tarkoitetaan yleensä jonkin kulttuurin ominaispiirteiden lainaamista esimerkiksi pukeutumisessa ymmärtämättä kyseisen kulttuurin taustoja.

Kyseessä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun Bieberillä on rastat. Edellisen kerran mies viihtyi rastatukassa vuonna 2016.

Lukuisat fanit ihastelivat Bieberin uutta kuvaa, mutta moni kritisoi kovasanaisesti laulajaa hänen hiustyylistään.

"Leikkaa hiuksesi!"

"Aja pääsi kaljuksi!"

"Rakastan tätä selfietä, mutta hiuksista on luovuttava. Asutko kiven alla?"

"Mitä oikein teet hiuksillasi?"

Lue myös: Justin Bieberin uusi hiustyyli jakoi fanien mielipiteet rajusti: "Mitä hittoa?"

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat