Kuva: Lars Johnson/Nelonen

IS: Seksiä Temppareissa harrastanut Joanna joutui somevihan kohteeksi - sai myös tappouhkauksia

30.04.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Joanna Lehto nähtiin sarjan uusimmalla kaudella.

Eilen päättyneellä Temptation Island Suomen 9. tuotantokaudella oli sinkkuna mukana myös Lahdesta kotoisin oleva Joanna Lehto, 20. Kauden edetessä Joanna lähentyi varatun Henkan kanssa ja lopulta pariskunta päätyi harrastamaan seksiä useampaankin otteeseen.

Joanna kertoo Ilta-Sanomien tuoreessa haastattelussa joutuneensa ohjelman vuoksi armottoman viharyöpyn kohteeksi.

- En olisi osannut odottaa sellaista myllytystä. Sain satoja viestejä päivässä, joissa haukuttiin, huoriteltiin ja arvosteltiin ulkonäköäni. Osa kommentoi anonyymisti, osa omilla kasvoillaan, Joanna kertoo Ilta-Sanomille.

Ikävien kommenttien lisäksi Joanna kertoo saaneensa tappouhkauksia. Hän on tehnyt niistä rikosilmoituksen. 

– Pahinta oli kuitenkin saada tappouhkauksia. Kirjoittajan aikeista ei voi tietää, mutta eräs viesti oli hyvin uhkaileva ja lähettäjä ilmoitti myös ystävälleni aikovansa kostaa minulle tekemiseni.

Hyökkäykset eivät ole jäänet pelkästään sosiaaliseen mediaan, vaan Joanna kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa joutuneensa ahdistaviin tilanteisiin myös arkielämässä. 

– Kerran pizzeriassa joukko ihmisiä piiritti ja hyökkäsi henkisesti kimppuuni. He alkoivat huudella todella alentavasti ja käskivät minua noutamaan aterimia. Tilanne päättyi siihen, että poistuin ravintolasta itkien. Se oli aika traumaattinen kokemus, hän sanoo.

Lue myös: Yle: Temppareissa puolisoaan pettänyt Mira kohtasi valtavan viharyöpyn - tappouhkauksia ja häpeää

Lähde: Ilta-Sanomat

 

Kilpailut

Uusimmat