Kuva: AOP

Billie Eilishin korsettikuva rikkoi tykkäysennätyksen - poikkeuksellinen look jakoi mielipiteet

06.05.2021 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

19-vuotias tähti räjäytti internetin kuvilla, joissa naisen tavaramerkiksi muodostunut peittävä tyyli on vaihtunut korsetteihin.

Poptähti Billie Eilish, 19, on jakanut Instagram-tilillään kuvia Brittien Vogue-lehden muotikuvauksesta, jossa hän poseeraa aiemmasta tyylistään poiketen ihonmyötäisissä korsettilookeissa. Kuvat ovat keränneet yhteensä kymmeniä miljoonia tykkäyksiä, ja Billie Eilish on myös rikkonut aiemminkin halussaan pitäneensä ennätyksen.

Ensimmäisenä kyseisestä kuvasarjasta Eilish jakoi Voguen kansikuvan. Tällä kuvalla nainen rikkoi ennätyksen, sillä kuvasta tuli Instagramin nopeimmin miljoona tykkäystä kerännyt kuva. NME kirjoittaa, että kuvaan tulvahti miljoona tykkäystä alle kuudessa minuutissa. Pääset katsomaan kyseisen kuvan alta tai tästä linkistä.

Billie Eilishilla oli hallussaan aiempikin tykkäysennätys. Kun nainen paljasti vaaleiksi värjätyn tukkansa selfiessä, tämä kuva nousi nopeimmin miljoona tykkäystä keränneeksi Instagram-kuvaksi. Tämän kuvan näet alta tai tästä linkistä.

Sosiaalisessa mediassa Eilishin Vogue-kuvat ovat herättäneet paljon keskustelua. Monet ovat ihastelleet Eilishin uudenlaista tyyliä, mutta monet ovat myös ihmetelleet, miksi peittävästä vaatetyylistään tunnettu Eilish haluaa nyt pukeutua paljastavammin. Kuvien yhteydessä julkaistussa Voguen haastattelussa Eilish ennakoi jo korsettikuvien aiheuttamaa hämmennystä.

- ”Jos kannatat kehopositiivisuutta, miksi pukeutuisit korsettiin? Miksi et vain näyttäisi oikeaa kroppaasi?” Juttuni on, että voin tehdä mitä ikinä haluan. Kyse on siitä, mistä itselle tulee hyvä olo, Eilish sanoo.

Eilish haluaakin puhua sen puolesta, että jokainen on vapaa näyttämään tai olemaan näyttämättä paljasta pintaa pukeutumisessaan. Hän on aiemminkin puhunut siitä, miten vähäpukeisia naisia kutsutaan lutkiksi, mutta jos pukeutuu peittävästi, ei olekaan tarpeeksi naisellinen.

- Yhtäkkiä oletkin tekopyhä, jos haluat näyttää ihoa ja sinua kutsutaan helpoksi, lutkaksi ja huoraksi. Jos se on mitä olen, olen ylpeä siitä. Minä ja kaikki naiset olemme lutkia, joten antaa olla. Käännetään homma ylösalaisin ja ollaan voimaantuneita siitä. Kropan ja paljaan pinnan näyttämisen - tai sen ettei sitä näytä - ei pitäisi vähentää ihmisten kunnioitusta ketään kohtaan, Eilish sanoo Voguelle.

Lue myös: 3 miljoonaa tykkäystä 46 minuutissa - Billie Eilishin tuorein selfie todellakin sai somen sekaisin

Lue myös: Billie Eilish käytti peruukkia Grammy-gaalassa eikä kukaan tajunnut - hurmaa nyt aivan eri lookissa

Lähteet: NME, Vogue

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat