Kuva: AOP

Billie Eilish käytti peruukkia Grammy-gaalassa eikä kukaan tajunnut - hurmaa nyt aivan eri lookissa

18.03.2021 20:15 - Iiro Myllymäki

Laulajatähti peitti ovelasti hiustensa blondausprosessin.

Kirjoitimme aiemmin torstaina poptähti Billie Eilishin, 19, uudistuneesta hiustyylistä, joka on herättänyt paljon huomiota somessa. Musta-vihreässä hiuslookissa pitkään viihtynyt nainen julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään vaaleissa hiuksissa, ja jutun kirjoitushetkellä kuva on kerännyt jo yli 16,6 miljoonaa tykkäystä.

Nyt Eilishin hiusmuodonmuutoksesta on paljastunut uusia, kiinnostavia tietoja. E! Onlinen mukaan Eilishin kampaajana toimiva Lissa Renn julkaisi sosiaalisessa mediassa sittemmin poistamansa päivityksen, jossa hän kertoi tarkemmin, miten Eilishin uusi look toteutettiin. Kampaaja kirjoitti, että muodonmuutosprosessi toteutettiin tarkasti, jotta mustat hiukset saatiin värjättyä niitä vahingoittamatta. Hänen mukaansa prosessissa kesti peräti kuusi viikkoa.

Billie Eilish kuitenkin nähtiin viime viikonlopun Grammy-gaalassa tutuissa musta-vihreissä hiuksissa. Uuden tiedon valossa nyt voidaankin sanoa, että kyseessä oli hyvin uskottava peruukki. Billie vaikuttaa vahvistaneen peruukkitiedon uudella TikTok-videollaan, jossa hänellä nähdään musta-vihreät hiukset. Hän kuitenkin nostaa hiusrajaansa videolla ja osoittaa, että kyseessä on peruukki.

Jos TikTok-video ei näy alla, klikkaa tästä.

Eilishin hiusstylisti Lissa Renn on jakanut yhteiskuvan tähden kanssa Instagram-tilillään. Päivityksessä Renn kirjoittaa, että uusi hiustyyli on osoitus Eilishin kasvusta naisena ja artistina, ja se edustaa aivan uutta aikakautta laulajan elämässä. Voit katsoa kyseisen päivityksen alta tai tämän linkin takaa.

Lue myös: Billie Eilishin Grammy-voitto herätti kiivasta keskustelua: "Todella outoa"

Lue myös: Fanit lyttäsivät Billie Eilishin eksän - tähti riensi puolustamaan

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat