Kuva: AOP

Gwyneth Paltrow'n koronakommenteista tehdään pilaa: 'Hän muuttuu koko ajan vähemmän pidettäväksi'

11.05.2021 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Gwyneth Paltrow kertoi "suistuneensa raiteiltaan" karanteenin aikana elintavoissaan, mutta nettikommentoijat ovat eri mieltä.

Näyttelijä ja lifestyle-yrittäjä Gwyneth Paltrow, 48, on saanut osakseen kritiikkiä koronakaranteenikommenteistaan. Paltrow kertoi Mirror-lehden mukaan Smartless-podcastissa lipsuneensa terveellisistä elämäntavoistaan koronakaranteenin aikana.

- Join alkoholia karanteenissa. Join seitsemänä päivänä viikossa, tein pastaa ja söin leipää. Suistuin raiteiltani. Kuka oikein juo useamman drinkin illassa seitsemänä päivänä viikossa? Se ei ole terveellistä, Paltrow sanoi.

Nainen lisäsi, että hänen kuluttamansa alkoholi oli kvinoa-pohjaista viskiä, johon nainen yhdisti sitruunamehua ja vaahterasiirappia. Paltrow kertoi juoneensa kaksi tällaista drinkkiä illassa karanteeniaikana.

Gwyneth Paltrow’n kommentit herättivät nopeasti närää netissä, sillä monen mielestä alkoholin, pastan ja leivän lisääntynyt kuluttaminen ei ole ”raiteiltaan suistumista”. The Guardian julkaisi aiheesta sarkastisen mielipidekirjoituksen, jossa Paltrow’n kommentit tehtiin naurunalaiseksi.

”Gwyneth Paltrow romahti ja söi leipää karanteenin aikana. Miten sinä yllätit itsesi?” kuuluu The Guardianin otsikko.

Kirjoituksessa toimittaja Poppy Noor pilailee sillä, miten ”shokeeraava” Paltrow’n elämäntapamuutos oli.

”Gwyneth Paltrow on myöntänyt menneensä äärimmäisyyksiin karanteenissa, ja tämä on viimeisin julkkisten yritys todistella, että heillä on aivan yhtä rankkaa kuin tavallisilla ihmisillä pandemian keskellä”, toimittaja kirjoittaa.

Kirjoituksessa myös herätellään keskustelua ja pyydetään lukijoita kertomaan omat kokemuksensa omista heikoimmista hetkistä karanteenielämässä.

Kommentteja pilkataan

Paltrow'n kommentit ovat nostattaneet paljon keskustelua esimerkiksi Twitterissä. Monen kommentoijan mielestä Paltrow'n sanomiset osoittavat, että hänellä ei ole tajua tavallisten ihmisten huolista.

”Tämä kirjoitus on todella relevantti, sillä se todistaa, miten erilaisessa universumissa eliitti elää. Vuonna 2020 99 prosentille maailman väestöstä romahtaminen merkitsi tunnereaktiota oman läheisen, elinkeinon tai kodin menettämiseen. Paltrow’lle se tarkoitti leivän syömistä.”

”Ihailen Gwyneth Paltrow’n lahjakkuutta muuttua vähemmän pidettäväksi ihmiseksi aina, kun näen hänestä jonkin uutisen.”

”Heikoin hetkeni pandemian aikana oli, kun äitini kuoli kesällä (ei koronaan) enkä tiennyt, miten selvitä siitä. Leipä toi lohtua. Joka tapauksessa, puhu vain, Gwyneth Paltrow.”

”Rukoukseni ovat Gwyneth Paltrow’n puolella. Pandemia on ollut hänelle hyvin rankka, koska hänen oli pakko syödä leipää.”

Lue myös: Gwyneth Paltrow'n ikoninen Met Gala -mekko olikin pelkkä paita - nainen paljastaa lookin salat

Lue myös: Gwyneth Paltrow paljastaa tunteensa äitipuolen roolista: "Voi p*ska, mitä oikein teen?"

Lähteet: Mirror, The Guardian, Fox News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat