Kuva: AOP

Scott Disickille ei, Travis Barkerille kyllä - Kourtney Kardashian olisi valmis naimisiin

15.05.2021 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashian ja Travis Barker aloittivat seurustelusuhteensa tänä vuonna.

Kourtney Kardashian, 42, ja Blink-182-yhtyeen rumpali Travis Barker, 45, alkoivat seurustelemaan tänä vuonna pitkän ystävyyden jälkeen.

Nyt pariskuntaa lähellä oleva lähde on paljastanut, että Kardashian olisi valmis menemään jo naimisiin Barkerin kanssa, jos rumpali innostuisi kosimaan.

- Kourtney on onnellinen siitä, että hän antaa paljon rakkautta ja saa sitä takaisin. Hän on todellakin tosissaan Travisin kanssa.

- Kun Barker on valmis kosimaan, Kourtney on valmis naimisiin ja odottaa ikimuistoisia ja uskomattomia häitä. Hän rakastaa jokaista minuuttia Travisin kanssa.

Kardashian oli pitkään naimisissa Scott Disickin, 37, kanssa ja heillä on kolme yhteistä lasta. Molemmat tähdittävät myös Keeping Up With The Kardashians -sarjaa, josta on nyt meneillään viimeinen tuotantokausi. Viimeiset jaksot on kuvattu viime vuonna ja niissä on muun muassa selvinnyt, että Disick olisi ollut valmis menemään uudelleen naimisiin Kardashianin kanssa, sillä tuolloin molemmat olivat vielä sinkkuja. Kardashian ei ilahtunut Disickin pyynnöstä ja on selvästi nyt mennyt elämässään eteenpäin.

Alun perin Disick ja Kardashian erosivat vuonna 2015. Disick on kertonut olevansa Kardashianista hyvin mustasukkainen.

Lue myös: Scott Disick sai mustasukkaisuuskohtauksen Kourtney Kardashianista - "Sattuu todella paljon"

Lue myös: "Tuoksuu Kourtneyn orgasmilta" - Travis Barkerin jakama kuva hämmensi fanit

Lue myös: Kourtney Kardashian teki tatuoinnin Travis-rakkaalleen - katso lopputulos

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat