Kuva: AOP

Kourtney Kardashiania ei haittaa Scott Disickin nuori deittikumppani - "Oikeastaan päinvastoin"

23.11.2020 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kourtney Kardashian ja Scott Disick erosivat vuonna 2015.

Kourtney Kardashianin, 41, ex-mies Scott Disickin, 37, on viettänyt viime aikoina tiiviisti aikaa 19-vuotiaan Amelia Hamlin kanssa

Amelia Hamlin on näyttelijä Lisa Rinnan tytär. Rinna on tääs hyvä ystävä Kris Jennerin kanssa, ja Jenner on Kourtney Kardashianin äiti.

Vaikka lähde oli uskotellut Hollywood Life -lehdelle, että Disick ja Hamlin ovat vain ystäviä, uskovat monet TMZ:n julkaisun mukaan, että kaksikko deittailee varsin tosissaan. Disick ja Hamlin oltiin muun muassa vastikään bongattu yhdessä romanttisissa rantatunnelmissa.

TMZ:n mukaan Kourtney Kardashiania ei haittaa, vaikka hänen eksällään olisikin nuorempi tyttöystävä. Kardashian nimittäin uskoo, että Disick on sitä parempi vanhempi, mitä vakaampi suhde hänellä on.

- Kourtneylla ei ole mitään ongelmaa Hamlinin kanssa, koska se ei vaikuta Scottin vanhemmuuteen. Oikeastaan päinvastoin: Kun Disick seurusteli Sofia Richien kanssa, oli hän hyvin läheinen lastensa kanssa, lähde paljasti julkaisulle.

Kourtney Kardashian ja Scott Disick erosivat vuonna 2015 ja heillä on kolme yhteistä lasta. Useat fanit ovat toivoneet jo pitkään, että ex-pari palaisi takaisin yhteen.

Amelia Hamlin. (kuva: AOP)

Lue myös: Kourtney Kardashian yhteiskuvissa Scott Disickin kanssa, fanit ihastuivat: "Yritätkö rikkoa internetin?"

Lue myös: Kourtney Kardashianin eksä vietti aikaa 19-vuotiaan mallin kanssa - ystävä kiistää romanssin

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat