Kuva: AOP

Spekulaatiot saivat The Witcher -tähden hermostumaan - julkaisi yhteiskuvan naisystävänsä kanssa

17.05.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Henry Cavill muun muassa toivoo Instagram-kirjoituksessaan, että fanit voisivat olla onnellisia hänen kanssaan.

Muun muassa Teräsmies-hahmosta ja The Witcher -sarjasta tunnettu näyttelijä Henry Cavill, 38, avautuu Instagram-sivullaan spekulaatioista ja julkaisi yhteiskuvan naisystävänsä Natalie Viscuson kanssa.

Julkaisussa Cavill kertoo, että hänen yksityiselämäänsä on spekuloitu paljon ja haluaa muistuttaa, että juorut voivat vahingoittaa hänen läheisimpiään.

"Rakkaat fanit ja seuraajat. Olen huomannut, että minun yksityiselämääni ja urasuhteitani on spekuloitu kiivaasti viime aikoina. Minun täytyy kuitenkin sanoa, että se on huono asia. Se voi olla hauskaa miettiä erilaisia vaihtoehtoja, mutta se myös aiheuttaa surua niille ihmisille, joista välitän eniten, sillä suurin osa puheista ei ole totta. Olen todella onnekas rakkaudessa ja elämässä", näyttelijä muun muassa kirjoittaa.

Cavill ei suoraan kerro, mistä spekulaatioista on kyse, mutta ainakin miehen parisuhdetilaa on usein pohdittu ja hänet on fanien mielikuvituksessa yhdistetty eri kollegoihin.

"Olisin kiitollinen, jos voisitte olla onnellisia minun kanssani. Jos ette, tehkää edes itsenne ylpeiksi ja olkaa paras versio itsestänne", mies lopettaa.

Näet Cavillin julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: The Witcherin tulevasta tuotantokaudesta saatiin kuvamaistiainen - hetkessä tuhansia tykkäyksiä

Lue myös: The Witcher -tähti loukkasi jalkansa kriittisellä hetkellä - kuvaukset myöhässä jo ennestään

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat