Kuva: AOP

Prinssi William sai yllättävän ihailijan - joutui kieltäytymään rohkeasta ehdotuksesta

24.05.2021 14:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

96-vuotias ihailija yllätti Prinssi Williamin pyytämällä suukkoa poskelle - sai prinssin punastumaan ja lupaamaan suukon myöhemmin

Prinssi William, 38, on parhaillaan viikon mittaisella Skotlannin kiertueellaan ja vieraili juuri muun muassa Queen Bay Lodge -hoitokodissa. Vierailu sujui tavanomaisesti, kunnes 96-vuotias hoitokodin asukas Betty Magee varasti prinssin huomion toteamalla, että “täällä on tapana antaa rouvalle suukko poskelle.” Prinssi punastui ja joutui kuitenkin kieltäytymään yllättävän ihailijansa ehdotuksesta kohteliaasti.

Magee ei kuitenkaan luovuttanut ihan helpolla, vaan jatkoi flirttailua ja lopulta Prinssi William lupasi palaavansa takaisin ja antavansa rouvan kaipaaman suukon, kunhan pandemia ja rajoitukset helpottaisivat.

William lähti Skotlannin kiertueelleen perjantaina ja tänään myös Cambridgen herttuatar Catherine liittyi hänen seuraansa loppukiertueen ajaksi.

William ja Catherine juhlivat tänä vuonna myös 10-vuotishääpäiväänsä. Avioliiton aikana parille on syntynyt kolme lasta. Prinsse George, 7, prinsessa Charlotte, 6, sekä prinssi Louis, 3. 

Lue myös: Prinssi William ja Kate Middleton juhlivat 10-vuotishääpäiväänsä - hurmaavat kuvat julki

Lue myös: Prinssi Williamin tytär täytti 6 vuotta - hurja yhdennäköisyys isään ja isoisoäitiin, katso

Lue myös: Sana, joka on kielletty kuninkaallisia lapsia hoitavilta: "Osoittaa kunnioitusta"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat