Kuva: AOP

Paljastuksia huippusuositusta Emily in Paris -sarjasta julki - muutoksia luvassa

24.05.2021 20:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Emily in Paris -sarjan kuvaukset viivästyivät pandemian vuoksi, mutta nyt ne ovat taas vauhdissa ja Netflix julkisti jo uuden kauden ilmestymisajankohdan.

Lily Collinsin, 32, tähdittämä Emily in Paris villitsi hetkessä Netflixin katsojat ja fanien odotus palkitaan pian, sillä Netflix tiedotti uuden kauden ilmestyvän marraskuussa 2021. Iloinen uutinen sarjan faneille on sekin, että Emilya tuskin tarvitsee hyvästellä toisen kauden jälkeenkään. Käsikirjoittaja Darren Star ehti jo paljastaa OprahMag.com -sivustolla, että käsikirjoittaessaan hän pohtii jo myös tulevia tuotantokausia.

Emily in Paris on muun muassa legendaarisen Sinkkuelämää-tv-sarjan luoneen Starin uusinta käsialaa. Starin mukaan toisella tuotantokaudella suuremmassa roolissa tulee olemaan ympäröivä Pariisi sekä Emilyn suhde uuteen kotikaupunkiinsa. Jos Emilya näyttelevä Lily Collins saisi päättää, tulevalla kaudella matkustettaisiin myös Pariisin ulkopuolella. Collins kertoi Vanity Fairille vinkanneensa matkustamisen mahdollisuuksista myös käsikirjoittajalle.

Toinen kausi eroaa ensimmäisestä myös siten, että nyt pääsemme tutustumaan myös sivuhenkilöihin syvemmin. Star kertoi Vanity Fairin haastattelussa, että haluaisi uudella kaudella syventää muun muassa Emilyn pomon hahmoa. 

Juonikuviot tulevat toisellakin kaudella pitämään tiukasti otteessaan. Gabrielin roolia näyttelevä Lucas Bravo paljasti Cosmopolitanin haastattelussa, että Gabrielin, Camillen ja Emilyn kolmiodraama syvenee entisestään. “Mitä vain voi tapahtua noiden kolmen välillä,” Bravo vinkkaa.

Lue myös: Suosittu mutta kritisoitu Emily in Paris saa jatkoa - katso miten uutinen otettiin somessa vastaan

Lue myös: Suomi-muotia suosikkisarjassa! Lily Collins ihastuttaa tutussa kuosissa Emily in Paris -kuvauksissa

Lue myös: Emily in Paris -tähti Lily Collins vastaa murskakritiikkiin: 'Arvostelujen lukeminen on musertavaa'

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat