Kuva: AOP

Travis Barker lopetti lääkkeiden väärinkäytön onnettomuuden seurauksena: "Se oli vieroitushoitoni"

25.05.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

Rumpali on muistellut traagista lento-onnettomuutta ja sen seurauksia. Onnettomuudessa menehtyi neljä ihmistä.

Blink-182-yhtyeen rumpalina tunnettu Travis Barker, 45, on muistellut traagista lento-onnettomuutta, josta hän selvisi vuonna 2008. Onnettomuudessa kuoli neljä ihmistä, ja Barker oli toinen kahdesta selviytyjästä.

Barker kertoo Men’s Health -lehdelle, että onnettomuus sai hänet lopettamaan reseptilääkkeiden väärinkäytön. Päihteistä irrottautumiseen vaikutti myös se, että vuosi onnettomuuden jälkeen toinen onnettomuudesta selvinnyt menehtyi reseptilääkkeiden yliannostukseen.

- Ihmiset aina kysyvät, meninkö vieroitukseen. Ja sanon, että en, minä olin lento-onnettomuudessa. Se oli minun vieroitushoitoni. Menetin kolme ystävääni ja melkein kuolin. Se herätti minut. Jos en olisi ollut onnettomuudessa, en varmaan olisi koskaan lopettanut, Barker sanoo.

Lento-onnettomuus tapahtui Kaliforniassa syyskuussa 2008, kun Barker oli palaamassa Los Angelesiin keikan jälkeen. Yksityiskone oli lähtemässä nousuun, kun yksi sen renkaista puhkesi ja näin ollen kone syöksyi lentokentän viereiselle valtatielle ja iskeytyi tien viereen. Barker sai onnettomuudesta kolmannen asteen palovammat, jotka peittivät 65 prosenttia hänen kehostaan. Mies joutui olemaan sairaalassa kolme kuukautta ja kävi läpi 26 leikkausta. Mies kertoo, että oli ennen onnettomuutta käyttänyt liiallisia määriä kannabista ja reseptilääkkeitä. Onnettomuudesta Barkerin kanssa selvinnyt Adam Goldstein menehtyi vuosi onnettomuuden jälkeen reseptilääkkeiden yliannostukseen. Barkerille oli määrätty opioideja toipumiseen, mutta mies päätti huuhdella pillerit viemäristä alas.

Travis Barker on ollut viime aikoina otsikoissa alettuaan seurustella seurapiiritähti Kourtney Kardashianin kanssa.

Lue myös: Travis Barkerin eksä Kardashianeista: 'Lyövät kiilan minun ja lasteni väliin'

Lue myös: Travis Barkerin eksä poisti parisuhdetatuoinnin - syyttää rumpalia loukkaavista julkaisuista

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat