Kuva: AOP

Leonardo DiCaprio osti Moderni perhe -tähden miljoonakodin - katso upeat kuvat

26.05.2021 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on ostanut Moderni perhe -tähden, Jesse Tyler Fergusonin 5,8 miljoonan euron arvoisen luksuskodin.

Modernista perheestä tuttu näyttelijä Jesse Tyler Ferguson, 45, laittoi hetki sitten myyntiin kotinsa Los Felizissä, Los Angelesissa. Leonardo DiCaprio, 46, osti asunnon häneltä samalla ylittäen Fergusonin hintapyynnön, 5,7 miljoonaa euroa. DiCaprio maksoi asunnosta lopulta lähes 5,8 miljoonaa. Ferguson itse osti asunnon 3,6 miljoonalla eurolla vuonna 2013. Ferguson asui talossa aviomiehensä Justin Mikitan, 35, ja heidän 10 kuukauden ikäisen poikansa Beckett Mercerin kanssa kahdeksan ja puolen vuoden ajan.

(kuva: AOP)

DiCapriolle tämä on jo toinen asunto Los Felizistä. Hän osti vuonna 2018 Mobyn 1920-luvun asunnon lähes neljällä miljoonalla eurolla. DiCaprio osti uuden asunnon lähinnä vieraskodiksi perheenjäsenilleen heidän vierailujensa aikana. DiCaprio itse aikoo pysyä aiemmin ostamallaan asunnolla arvostetulla Bird Streetin alueella. DiCaprio omistaa myös 18 miljoonan euron arvoisen loma-asunnon Malibussa.

(kuva: AOP)

Neljän makuuhuoneen espanjalaistyylinen talo on rakennettu vuonna 1928. Talon historia on värikäs; sen ostivat vuonna 1998 laulaja Gwen Stefani sekä hänen silloinen miehensä. Vuonna 2007 talo myytiin tunnetulle tv-tuottajalle Mark Brazillille, joka on ollut mukana luomassa esim. suosittua That '70s Show -tv-sarjaa.

(kuva: AOP)

Talon ympärillä leviää myös laaja piha-alue, useita terasseja sekä upea uima-allasalue. 

Fergusonin ja Mikitan uusi koti sijaitsee myös Los Angelesissa. Pariskunta vietti viikon New Yorkissa, jonka aikana ammattilaisryhmä hoiti muuton ja paikkojen järjestelyn. Ferguson julkaisi myöhemmin kuvasarjan, jossa esittelee yksityiskohtia uudesta kodistaan.

“Se on kuin taivas. Kaikki on lokeroitu, laitettu purkkeihin, värikoordinoitu… En voi uskoa, kuinka kauniilta kaikki näyttää. Nyt täytyy vain varmistaa että @justinmikita pitää sen tällaisena.” 

Voit katsoa kuvat Fergusonin ja Mikitan uudesta kodista alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lue myös: Leonardo DiCaprion rantahuvilan sisustus yllätti sisustussuunnittelijan: "Kaikkialla oli Titanicia"

Lue myös: Leonardo DiCaprion väitettiin olevan "tunnistamaton" uudessa kuvassa - katso itse

Lue myös: Leonardo DiCaprio piilotteli pahettaan vielä 90-luvulla - "En halua äitini saavan tietää"

Lähde: PeopleDaily Mail

Kilpailut

Uusimmat