Kuva: All Over Press

Leonardo DiCaprion rantahuvilan sisustus yllätti sisustussuunnittelijan: "Kaikkialla oli Titanicia"

04.02.2021 10:15 - Senja Rapila

Titanic-elokuva sinkosi Leonardo DiCaprion menestyksen tielle.

Näyttelijä Leonardo DiCaprio, 46, ei ole selkeästi unohtanut sitä elokuvaa,  jonka avulla hän ponkaisi itsensä maailmanlaajuiseen menestykseen. Sisustussuunnittelija Megan Weaver, joka on myös tunnettu ohjelmasta Kiinteistöjen kuningas, on kertonut tuoreessa haastattelussa sisäpiirin tietoa Oscar-palkitun näyttelijän lomahuvilasta.

Weaver paljastaa, että hän sai asua DiCaprion omistamassa Malibun rantahuvilassa sen aikaa, kun hän työskenteli näyttelijälle ja tämän äidille Irmelinille.

- Irmelin antoi minun yöpyä Leonardon rantahuvilassa viikonlopun yli. Deittailin siihen aikaan kanadalaista ja meillä oli kaukosuhde. Hän tuli vierailemaan luonani tuona viikonloppuna, enkä kertonut hänelle minne hän on tulossa, Weaver kertoo.

Mies yllättyi täysin, kun näki talon sisustuksen.

- Kun kävelimme sisään, kaikki oli Titanicia. Titanic-pyyhkeet, julisteet.. kaikkialla oli Titanicia. Silloinen poikaystäväni katsoi minua ja kysyi onko tämä Leonardo DiCaprion talo. Kyllä se oli. Se oli mieletöntä.

Titanic-aiheinen sisustus oli kuitenkin hyvin tyylikkäästi toteutettu, vaikkakin se oli Weaverin mukaan hauska kokonaisuus. Kyseessä ei kuitenkaan naisen mukaan ollut DiCaprion oma "käyttökoti".

- Hän harvemmin käy siellä,  joten uskon kaiken olevan hänen äitinsä tekosia. Muistan kuitenkin, että siellä oli paras sänky missä olen koskaan nukkunut. Minun piti vielä katsoa patjaa, jotta tiedän millainen se oli. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Leonardo DiCaprio piilotteli pahettaan vielä 90-luvulla - "En halua äitini saavan tietää"

Lue myös: Leonardo DiCapriolla on suloisen romanttinen lempinimi Brad Pittille: "Se on hieman hämmentävä"

Lue myös: Leonardo DiCaprio kuvattiin tanssilattialla ja some sekosi: "Miten söpöä"

Lähde: US Magazine

Kilpailut

Uusimmat