Kuva: AOP

Leonardo DiCaprion väitettiin olevan "tunnistamaton" uudessa kuvassa - katso itse

13.05.2021 08:15 - Iiro Myllymäki

Kuva on tulevasta Leonardo DiCaprion tähdittämästä elokuvasta.

New York Post uutisoi maanantaina, että Leonardo DiCaprion, 46, tähdittämästä Killers of the Flower Moon -elokuvasta on julkaistu ensimmäinen kuva. Julkaisun otsikossa kirjoitettiin, että ”Leonardo DiCaprio on tunnistamaton ensimmäisissä kuvissa uudesta Scorsesen elokuvasta”. Artikkeli julkaistiin Twitterissä samalla tekstillä.

Nettikommentoijat vaikuttavat kuitenkin tunnistaneen DiCaprion kuvasta vaivatta. Monet ovatkin vitsailleet New York Postin kustannuksella twiitin kommenteissa. Sittemmin julkaisu onkin muuttanut otsikkoaan ja poistanut siitä väitteen, että DiCaprio näyttäisi tunnistamattomalta kuvassa.

”Kyllä minä näen hänet: Hän on tuossa”, kirjoittaa yksi Twitter-käyttäjä, jonka kuvanmuokkauksessa käsi osoittaa DiCaprion naamaa.

”Minä, kun tunnistan hänet”, kirjoittaa eräs twiitissään, johon hän on liittänyt suositun meemikuvan DiCapriosta Once Upon a Time in Hollywood -elokuvassa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

”Hänen on oltava tuo tyyppi tuossa vasemmalla, jos hän on tunnistamaton, koska oikealla oleva henkilö näyttää aivan Leonardo DiCapriolta”, irvailee yksi.

Jotkut puolestaan ovat vitsailleet tunnistamattomuuden kustannuksella muokkaamalla DiCaprion kasvoja ja tekemällä hänestä näin aidosti tunnistamattoman.

Kuvassa DiCaprion lisäksi on näyttelijä Lily Gladstone, 34. Killers of the Flower Moon -western-elokuvan ohjaa Martin Scorsese, jonka kanssa Leonardo DiCaprio on usein tehnyt töitä.

Lue myös: Leonardo DiCaprion rantahuvilan sisustus yllätti sisustussuunnittelijan: "Kaikkialla oli Titanicia"

Lue myös: Tulevassa Netflix-komediassa huima näyttelijäkaarti - "Tiimi on todella motivoitunut"

Lähteet: Cnet, New York Post

Kilpailut

Uusimmat