Kuva: AOP

Frendien Matthew Perry paljasti epämieluisan muiston kuvauksista: "Se ei ollut tervettä ajattelua"

27.05.2021 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Matthew Perry koki painetta saada kuvauksissa ollut liveyleisö nauramaan.

Frendit-sarjan kauan odotettu erikoisjakso on nyt katsottavissa HBO Nordic -palvelussa. The Reunion -jaksossa sarjan näyttelijät Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc ja David Schwimmer kokoontuvat yhteen keskustelemaan sarjan teosta ja muistelemaan sarjan ikimuistoisia kohtauksia. Mukana nähdään myös lukuisia julkkisvieraita, kuten Lady Gaga laulamassa Smelly Cat -kappaletta.

Frendit-porukka palasi yhteen ikonisten lavasteiden ääreen. (kuva: HBO Nordic)

Jaksossa tehtiin myös joitain mielenkiintoisia paljastuksia. Chandler Bingiä sarjassa näytellyt Matthew Perry, 51, kertoi kokeneensa ahdistusta yleisön reaktioista. Sarjaa kuvattiin liveyleisön edessä, joten vitsit saivat yleisöltä välittömät reaktiot.

- Ainakin minusta tuntui siltä, että kuolen, jos yleisö ei naura, Perry sanoi Metro-julkaisun mukaan.

- Sellainen ajattelu ei tietenkään ole tervettä. Joskus sanoin jonkin repliikin eikä kukaan nauranut, ja sitten aloin vain hikoilla, kiemurrella ja panikoida, Perry muisteli.

Näyttelijäkollegoista Lisa Kudrow vastasi tähän empaattisesti.

- Et kertonut meille tuollaisesta. En muista sinun koskaan sanoneen tuosta, Kudrow sanoi.

- Tunsin tuolla tavalla joka ilta, Perry vastasi.

Aiemmin Frendien kuvauksista paljastettiin mielenkiintoinen fakta, joka liittyi juurikin yleisön reaktioihin. Usean jakson nauhoituksia seuraamassa ollut tv-juontaja Phillip Schofield kertoi, että jos yleisö ei nauranut jollekin vitsille, sarjan käsikirjoittajat kehittivät nopeasti uuden vitsin lennosta. Välillä myös näyttelijät osallistuivat itse uuden vitsin kirjoittamiseen tällaisessa tilanteessa, ja Schofield nosti tässä erityisesti esille juuri Matthew Perryn. Aiheesta pääset lukemaan lisää tästä artikkelista.

Lue myös: Courteney Cox ja Matthew Perry eivät ole vain ystäviä - tuore tutkimus paljasti salaisuuden

Lue myös: Frendit-tähtiä sitoi ankara keskinäinen sopimus - "Se oli kirjoittamaton sääntö"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat