Kuva: Getty

Frendien kuvauksista paljastui mielenkiintoinen fakta - jos liveyleisö ei nauranut, alkoi tapahtua

24.09.2019 20:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Frendit kuvattiin elävän yleisön edessä, mikä toi kuvauksiin omat haasteensa.

Frendit-komediasarja kuvattiin liveyleisön edessä, ja jaksoissa kuultiin yleisön naururaita. Nyt sarjan kuvauksista on paljastunut mielenkiintoinen fakta, joka liittyy juurikin yleisöön ja sen reaktioihin. Brittiläisen aamu-tv-ohjelma This Morningin juontaja Philip Schofield oli katsomassa useammankin jakson nauhoituksia, ja hänen mukaansa käsikirjoittajat reagoivat nopeasti, jos yleisö ei nauranut vitsille.

- Jos yleisö ei nauranut niin kovaa kuin oletettiin, he kirjoittivat koko homman uudestaan, Schofield kertoo.

Hän muistelee, että tällaisissa tilanteissa käsikirjoittajat kokoontuivat pöydän ääreen ja välillä näyttelijätkin tulivat mukaan miettimään vitsejä. Erityisesti Schofield nostaa tässä esille Chandleria näytelleen Matthew Perryn.

This Morning -ohjelmassa vieraana ollut, Frendeissä Guntheria näytellyt James Michael Tyler vahvisti tämän tiedon.

- Onneksi meillä oli lahjakkaat käsikirjoittajat, jotka olivat huippuvireessä. Kirjoittajilla on tapana nauraa omille vitseilleen, mutta jos yleisöltä ei tullut oikeanlaista reaktiota, käsikirjoittajat kokoontuivat yhteen ja viiden minuutin päästä heillä oli tarjota aivan eri vitsi, joka kolahti yleisöön, James Michael Tyler sanoo.

James Michael Tyler (kuva: AOP)

Frendit juhlisti juuri sitä, että sen ensimmäisen jakson ensiesityksestä tuli kuluneeksi 25 vuotta. Kirjoitimme Frendien virallisen Instagram-tilin erikoisesta juhlapäivityksestä, joka sai sarjan fanit hämmentymään. Voit lukea aiheesta tästä jutusta.

Lue myös: Fani teki hämmentävän havainnon Frendit-sarjasta - oletko sinä huomannut moista?

Lue myös: Miltä näyttävät pilalle menneet Frendit-kohtaukset? Katso ja vertaa tv:ssä näytettyihin hetkiin

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat