Kuva: AOP

Courteney Cox ja Matthew Perry eivät ole vain ystäviä - tuore tutkimus paljasti salaisuuden

27.05.2021 13:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Courteney Cox ja Matthew Perry näyttelivät vuosia yhtä rakastetuimmista tv-pariskunnista. Tuoreesta tutkimuksesta selviää, että he ovat myös todellisuudessa sukua toisilleen.

Näyttelijät Courteney Cox, 56, ja Matthew Perry, 51, hurmasivat Frendeissä yhtenä tv-historian ihanimmista pariskunnista, Monicana ja Chandlerina. Nyt tuore tutkimus selvitti, että itseasiassa näyttelijät ovat todellisuudessa kaukaista sukua toisilleen.

Sukujuurten tutkijat MyHeritage-sukututkimussivustolla tekivät pitkän selvityksen Frendit-tähtien perimästä. Tutkimuksessa selvisi, että Coxilla ja Perrylla on kaukaisia yhteisiä sukulaisia; William Osbern Haskell III ja Ellen Haskell, jotka elivät avioparina Englannissa noin 500 vuotta sitten. Parilla oli kaksi poikaa, joista toinen, Roger on suoraan sukua Coxille, kun taas toinen pojista, William on suoraan sukua Perrylle. Yhteys heihin kulkee Coxin äidin, Courteney Copelandin puolelta sekä Perryn isän, John Bennett Perryn puolelta. Tämä yhteys tekee rakastetuista näyttelijöistä myös kaukaisia serkkuja toisilleen.

Selvittääkseen sukulaissuhteen MyHeritagen tutkijat kävivät läpi monia eri tietokantoja ja miljardeja historian dokumentteja, muun muassa synnyin -ja kuolintodistuksia.

- Menimme hyvin syvälle tähän sukulinjaan, tarkastimme jokaisen nimen. Löysimme paljon näyttöä, joka tukee sitä ja meillä on nyt varmuus, että he ovat sukua toisilleen, kommentoi MyHeritagen tutkimusten johtaja Roi Mandel.

Noin kauaksi mentäessä voi Mandelin mukaan paljastua yllättäviä yhteyksiä. Saman tutkimuksen aikana selvisi, että molemmat ovat kaukaista sukua myös muusikko Lady Gagalle, 35 .

Cox sekä Perry nähdään myös tänään julkaistavassa, kauan odotetussa Frendien paluujaksossa. 

Lue myös: Frendien odotettu paluu esitetään Suomessa uunituoreena - jakso nähdään jo ensi viikolla!

Lue myös: Frendit-tähtiä sitoi ankara keskinäinen sopimus - "Se oli kirjoittamaton sääntö"

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat