Kuva: AOP

Prinssi Philipin testamentista paljastui jättiyllätys - "Hän oli hyvin reilu mies"

29.05.2021 15:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Prinssi Philipin omaiset perivät Edinburghin herttuan 35 miljoonan arvoisen omaisuuden. Testamentissa piilee kuitenkin myös yllätys, jota pidetään erittäin poikkeuksellisena eleenä kuninkaalliselta.

9. huhtikuuta kuollut Prinssi Philip muisti testamentissaan omaisten lisäksi kolmea läheistä työntekijää. Edinburghin herttuan testamentissa jaetaan hänen lähes 35 miljoonan euron arvoinen omaisuutensa, kertoo The Sun.

Kuningatar Elisabetin odotetaan saavan leijonaosan puolisonsa perinnöstä. Lisäksi hänen lapsensa ja lapsenlapsensa uskotaan saavan osansa.

Lähteiden mukaan myös kolme hänestä huolehtinutta työntekijää on huomioitu testamentissa, mikä on kuninkaallisilta täysin poikkeuksellista.

– Toisin kuin jotkut muut kuninkaalliset, prinssi Philip on antelias kolmea miestä kohtaan, jotka pitivät hänestä huolta, lähde kertoo The Sunille.

Lehden mukaan kyseiset kolme hovin työntekijää ovat prinssi Philipin sihteeri Archie Miller Bakewell, paaši William Henderson ja kamaripalvelija Stephen Niedojadlo.

Myös prinssi Harryn uskotaan saavan osuutensa Philipin omaisuudesta siitä huolimatta, että hän on kevään aikana kritisoinut kuninkaallista perhettä ankarasti useammassa haastattelussa.

– Philip ei ollut sellainen, joka rankaisisi lapsenlasta huonosta käytöksestä. Hän oli hyvin reilu mies. Hän ei kantanut kaunaa, lähde toteaa.

Lehtitietojen mukaan Philipin neljä lasta, Walesin prinssi Charles, prinsessa Anne, prinssi Edward ja prinssi Andrew puolestaan saavat ottaa mitä haluavat hänen mittavasta kirjakokoelmastaan.

Buckinghamin palatsi ei ole suostunut kommentoimaan perinnönjakoa millään tavalla. 

Lue myös: Prinssi Philipin virallinen kuolinsyy on selvinnyt

Lue myös: Tiesitkö? Prinssi Philip oli myös maailmanmestari - viihtyi lajin parissa loppuun saakka

Lue myös: Prinssi Philip, 99, on kuollut

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Uusimmat