Kuva: All Over Press

O.C. -tähdet hämmästelevät Mischa Bartonin lausuntoa sarjan kuvauksista - kommentoivat nyt

02.06.2021 22:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Sarjan muut tähdet ovat vaihtaneet ajatuksiaan Marissaa näytelleen Mischa Bartonin, 35, kertomista kokemuksista.

Uutisoimme viime viikolla O.C. -suosikkisarjassa esiintyneen Mischa Bartonin, 35, kokemuksista O.C.:n kuvauksissa. Näyttelijä kertoi, että joutui muun muassa kiusatuksi sarjan kuvausten aikana. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

Nyt Bartonin näyttelijäkollegat ovat hämmästelleet avoimesti haastattelussa Bartonin kokemuksia. 

 - Puhuin Melindan kanssa heti haastattelun kuultuamme ja mietimme, että siis mitä ihmettä, Summer-hahmoa sarjassa näytellyt Rachel Bilson, 39, on kertonut tuoreessa haastattelussa.

Melinda Clarke, 52, näytteli suosikkisarjassa Julieta, Bartonin roolihahmon Marissan äitiä. Clarke toteaa haastattelussa, että vaikka hämmästelee lausuntoa, hän ymmärtää Mischan perspektiiviä.

- Sellainen henkilö, joka on 16-, 17-, 18-vuotias... ja tekee niin monia tunteja töitä ja kokee paineita niin nuorella iällä. Parhaimmillaan siinä on vain uupunut. Ja pahimmillaan se on ylivoimaista ja kaoottista, joten se särkee hieman sydäntäni, Clarke toteaa.

- Tiesimme, että häneen kohdistui paljon paineita, mutta jos se oli noin kauhea kokemus, se ei ole oikein kenellekään nuorelle henkilölle. Jotkut kommentit kummastuttivat kyllä minua, enkä tiedä totuutta niiden takana. Tiedän kyllä sen, että tuotannossa häneen kohdistui valtavasti painetta. Ja kaikkiin muihinkin.

Melinda Clarke (vas.) näytteli sarjassa Julieta. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Näyttelijä Mischa Barton osoitti, että trenditakki taipuu myös rock-henkiseen tyyliin - kopioi look!

Lue myös: Mikä kaunotar! Mischa Barton, 31, hehkui punaisella matolla - katso

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat