Kuva: Radio Nova/Handout

Radio Novan juontajakastiin muutoksia - Esko Eerikäisen juontajapariksi Suvi Hartlin

04.06.2021 07:56 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Suvi Hartlin ja Esko Eerikäinen herättelevät suomalaisia arkiaamuissa heti juhannuksen jälkeen.

Radio Novan kesä tuo tullessaan mielenkiintoisia muutoksia, kun radiokonkarit Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin aloittavat yhteiset aamulähetyksensä. Kaksikko on tulevasta kesäpestistään innoissaan. Ylpeästi aikuinen parivaljakko ei omien sanojensa mukaan ota itseään eikä toisiaan liian vakavasti. Heitä yhdistävät huumori ja hersyvä nauru sekä positiivinen, maailmaa syleilevä elämänasenne.

- Kesä ja etenkin kesäaamut ovat ihmisen parasta aikaa! Mikä sen ihanampaa kuin päästä Suvin kanssa heti aamusta käynnistämään kuulijoiden päivää, olivatpa he sitten töissä tai lomalla, Eerikäinen sanoo.

Hartlin on samoilla linjoilla.

- Kesäaamut ovat parasta mitä on! Iso pannu kahvia, mielenkiintoisia vieraita ja rento tunnelma. Meillä tulee olemaan niin hauskaa Eskon ja kuuntelijoiden kanssa, odotan tätä innolla!

Aamuihin sisältyy tuttuja elementtejä aiemmilta kesiltä, mutta myös yllättäviä hetkiä. Joka aamu studioon astelee vieras, joka on yllätys niin kuulijoille kuin juontajillekin. Vieraslista pitää sisällään 25 tuttua nimeä, kuten Janne Kataja, Janina Fry ja Kirsi Alm-Siira.

Kanavan muu kesätarjonta etenee edellisiltä kesiltä tuttuun tyyliin, esimerkiksi kesän iltapäivälähetyksissä studion ottaa haltuun Aki Linnanahde, paikkana jälleen Suomen Turku.

Anssi Honkanen ja Niina Backman lopettavat iltapäivässä

Kesän jälkeen Eerikäinen ja Hartlin siirtyvät juontamaan kanavan uutta iltapäiväohjelmaa. Samalla Radio Novan arkipäivien ohjelmakartta uudistuu.

Elokuussa Niina Backman siirtyy iltapäivälähetyksestä juontamaan Novan Päivää.

Backmanin pitkäaikainen juontopari, Anssi Honkanen, on päättänyt matkata eteenpäin urallaan. Jatkossa hän toimii Bauer Median Talent Coachina, eli uusien juontajakykyjen valmentajana, ja näin ollen vahvistaa entisestään Bauer Median roolia audiobisneksen suunnannäyttäjänä.

Radio Novan Aamu, Ilta, Retroperjantai ja Liikenne jatkavat tutuilla kokoonpanoilla ja ohjelmapaikoilla.

Lue myös: Radio Nova teki tempun, johon mikään muu kanava ei ole pystynyt - mistä suosio johtuu?

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat