Kuva: HBO Nordic

Frendit-ohjaaja paljasti hetken, joka miltei pilasi paluujakson: "Olin poissa tolaltani"

08.06.2021 14:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Kuvauspaikan järjestelyt olivat menneet hieman pieleen, ohjaaja Ben Winston paljastaa.

Frendit palasi viime kuussa uuden jakson merkeissä. Uudessa Friends: The Reunion -jaksossa nähdään kuuden Frendit-tähden jälleennäkeminen ja muistellaan ikonisen sarjan kohtauksia. Jakson ohjaaja Ben Winston on nyt kertonut haastattelussa, että jakson idea meinasi romuttua jo heti alkuun.

Ohjaaja paljastaa haastattelussa, että halusi tähtien tapaavan toisensa ensimmäistä kertaa näiden kaikkien vuosien jälkeen kameran edessä, jotta aidot kohtaamiset tallentuvat kameralle. Hän kertoo sen vuoksi järkyttyneensä, kun saapui kuvauspaikalle: tähtien tauko-/maskeeraustrailerit olivat kuvauspaikalla asetettu aivan vieretysten.

- Olin poissa tolaltani. Jakson idea oli, etteivät he ole nähneet toisiaan vuosiin. Mutta oli liian myöhäistä alkaa liikuttelemaan trailereita, Ben kertoo haastattelussa.

Hän onnistui kuitenkin pelastamaan tilanteen vuosien ohjaajakokemuksella. Kertoman mukaan trailereiden väleihin pystytettiin pikaisesti erilaisia telttoja ja näköesteitä, jotka estäisivät tähtiä näkemästä toisiaan.

- Laitoin kaikille kuudelle tekstarin, jossa luki: Ymmärrän, että haluatte nähdä toisenne, mutta pyydän. Pysykää pukuhuoneissanne kunnes teidät kutsutaan settiin. Haluan oikeasti saada sen hetken talteen.

Frendit-tähdet ymmärsivät tilanteen ja pysyivät trailereissaan visusti. Ben kuitenkin paljastaa, että näyttelijät hieman kyseenalaistivat sitä, että tuon hetken taltioiminen oli niin tärkeää.

- Nyt jaksoa katsoessa saa todella sen tunteen, etteivät he ole nähneet toisiaan ikuisuuksiin. Se on todella kaunis hetki. En ole nähnyt koskaan kenelläkään näin vahvaa sidettä kuin heillä.

(kuva: HBO Nordic)

Lue myös: Matt LeBlancin olemus Frendien erikoisjaksossa nousi meemiksi - erityisesti irlantilaiset samastuvat

Lue myös: Katso Courteney Coxin ja Ed Sheeranin hauska somejekku Lisa Kudrow'lle - mukana myös Elton John

Lue myös: Vuonna 2004 ennustettiin, miltä Frendit-tähdet näyttävät 2020-luvulla - pieleen meni ja pahasti

Lähde: E! Online

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat