Kuva: AOP

Uutta tietoa Sinkkuelämää-jatkosta: Kolme suosikkihahmoa tekee paluun

10.06.2021 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

And Just Like That -nimisessä sarjassa nähdään muun muassa Carrien hyvä ystävä Stanford.

Sinkkuelämää-sarja on tekemässä paluun uuden And Just Like That -nimeä kantavan sarjan muodossa. Kymmenosaisessa HBO-sarjassa seurataan viisikymppisten Carrie Bradshaw’n (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbesin (Cynthia Nixon) ja Charlotte Yorkin (Kristin Davis) elämää. Fanien harmiksi Kim Cattrall ei palaa Samantha Jonesin rooliin.

Nyt paluusarjan roolihahmoista on tullut uutta tietoa. Fanien iloksi kerrotaan, että Carrien hyvä ystävä, Willie Garsonin esittämä Stanford Blatch tekee paluun, samoin kuin hahmon aviomies Anthony Marantino, jota esittää Mario Cantone. Kolmas uusi hahmopaljastus on Charlotten aviomies Harry, jota näyttelee Evan Handler.

Charlotte ja Harry (kuva: AOP)

- Olemme innoissamme, että pääsemme jatkamaan näiden rakastettujen Sinkkuelämää -hahmojen tarinaa niillä näyttelijöillä, jotka tekivät hahmoista niin rakastettavia, sarjan vastaava tuottaja Michael Patrick King kommentoi tiedotteessa.

Roolituksesta liikkuu myös huhuja, että brittiläistä romanttisten komedioiden tähteä Hugh Grantia houkutellaan mukaan sarjaan.

Varietyn mukaan uuden sarjan kuvaukset on aloitettu keväällä. Vielä ei ole tiedossa, milloin paluusarja tulee katsottavaksi.  

Lue myös: Ilouutinen Sinkkuelämää-faneille - Mr. Big on mukana paluusarjassa

Lue myös: Odotettu uutinen! Suosittu Sinkkuelämää-hahmo paljasti olevansa mukana uusissa jaksoissa 

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat