Kuva: AOP

Odotettu uutinen! Suosittu Sinkkuelämää-hahmo paljasti olevansa mukana uusissa jaksoissa

16.04.2021 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sinkkuelämää saa jatkoa And Just Like That -nimisen sarjan muodossa.

Sinkkuelämää-sarjan jatko-osa on ollut suuren odotuksen kohteina jo vuosien ajan. Vihdoin tammikuussa 2021 fanit saivat ilouutisen, kun kerrottiin, että sarja palaa And Just Like That -nimisen sarjan muodossa. 

Sarjassa seurataan monimutkaista viisikymppisten naisten elämää ja sen kuvaaminen on tarkoitus aloittaa kuluvan kevään aikana. 

Carrie Bradshawin saappaissa nähdään tietenkin Sarah Jessica Parker, Miranda Hobbesia näyttelee Cynthia Nixon, Charlotte Yorkina nähdään tietenkin Kristin Davis. Yksi on kuitenkin joukosta poissa, sillä Kim Cattrall ei palaa Samantha Jonesin rooliin.

Paljon on pohdittu myös suosittujen mieshahmojen kohtaloa sarjan suhteen. Moni on kuumeisesti miettinyt sitä, nähdään Aidan Shaw tai Kiho uusissa jaksoissa.

Nyt Carrien ja Aidanin suhteen fanit voivat huokaista helpotuksesta, sillä Aidania näytellyt John Corbett, 59, paljasti tuoreessa haastattelussa olevansa mukana sarjan uusissa jaksoissa. 

- Aion olla mukana. Itse asiassa olen melko monissa jaksoissa, hän vihjaili haastattelussa. Page Six ei saanut HBO:ta kommentoimaan miehen toteamusta. 

Corbettin roolihahmo Aidan oli yksi Carrien rakkauksista. Heidän suhteensa tuli kuitenkin päätökseensä sen jälkeen, kun Carrie paljasti pettäneensä Aidanin Kihon kanssa useampaankin otteeseen. 

Nähtäväksi jää, miten parin tarina jatkuu vuosien jälkeen. Saako rakkaustarina sinettinsä? 

John Corbett nähtiin sarjassa Aidan Shawin roolissa. (kuva: AOP)

Lue myös: Oletko Sinkkuelämää-tietäjä? Testaa ja vastaa 10 visaiseen kysymykseen

Lue myös: Miksi Kim Cattrall ei ole mukana Sinkkuelämää-sarjan paluussa?

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat