Kuva: All Over Press

Suosittu viihdeohjelma suututti katsojat - vetoomuksessa jo tuhansia allekirjoituksia

11.06.2021 14:45 - Senja Rapila

James Cordenin juontaman The Late Late Night with James Corden -viihdeohjelman eräs ohjelmaosio on saanut ihmiset suuttumaan.

Juontaja James Corden, 42, on joutunut tuoreen kohun keskelle viihdeohjelmansa myötä. Daily Mail -sivusto uutisoi, että Cordenin juontaman ohjelman yksittäinen ohjelmaosio, Spill Your Guts, herättää tällä hetkellä närkästystä ja paheksuntaa somessa.

Spill Your Guts -ohjelmaosiossa Corden pelaa julkkisvieraiden kanssa ruokarulettia erilaisten ei-niin herkullisten ja imartelevien ruokien kanssa. Joko julkkisvieras joutuu vastaamaan Cordenin esittämään, usein melko henkilökohtaiseen kysymykseen tai maistamaan ruletissa omalle kohdalle napsahtanutta ruoka-ainesta. Usein pöydällä on esimerkiksi kananjalkoja, kalansilmiä, eri eläinten sukupuolielimiä, ötököitä, vanhoja kananmunia ja niin edelleen.

Ruletissa esillä olevien ruokien on tarkoitus olla vieraille etovia ja ällöttäviä, joka rohkaisee julkkisvierasta ennemmin paljastamaan henkilökohtaisia salaisuuksiaan. Corden myös ohjelmaosiota juontaessaan  kutsuu avoimesti ruokia todella ällöttäviksi, oksettaviksi ja inhottaviksi.

Somessa on nyt tehty vetoomus, jossa vaaditaan ohjelmaosion poistamista kokonaan tai vähintäänkin ruokien muuttamista. Vetoomus on kerännyt lyhyessä ajassa jo yli 12 500 allekirjoitusta Change.org -sivustolla. Ohjelmaosiota sanotaan jopa rasistiseksi, sillä jotkut tarjolla olevista ruuista ovat perinteisiä tarjottavia eri Aasian maissa.

"Niin monia aasian-amerikkalaisia jatkuvasti kiusataan ja haukutaan heidän ruokakulttuuristaan, ja mielestämme tämä ohjelmaosio vain rohkaisee sitä", vetoomuksessa kirjoitetaan.

Vetoomuksessa vaaditaan myös virallista anteeksipyyntöä Jamesilta ohjelmassaan ja sitä, että hän lupaa kehittää ohjelmaansa parempaan suuntaan.

Muun muassa laulaja Justin Bieber on osallistunut ohjelman Spill Your Guts -osioon. Voit katsoa pätkän alapuolelta.

Lue myös: Oliko Indiana Jones pedofiili? Epäilykset herättäneessä kohtauksessa näytellyt antaa selityksensä

Lue myös: Frendien paluujaksoa kritisoitiin monimuotoisuuden puutteesta - nyt ohjaaja vastaa napakasti

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat