Kuva: AOP

Ensisuudelma sai Kylie Jennerin hankkimaan täyteaineita huuliinsa: "Otin kommentin raskaasti"

21.06.2021 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Yksi kommentti johti siihen, että Jenner alkoi kokea epävarmuutta huulistaan.

Kardashianit-tv-sarja on tullut tiensä päähän. Suursuosioon nousseen tosi-tv-sarjan tähdet saapuivat muistelemaan matkaa vielä kerran yhteen eräänlaisen paluujakson merkeissä. 

Oman erittäin henkilökohtaisen tarinansa jakoi myös Kylie Jenner, 23, joka kertoi avoimesti suuresta epävarmuudesta, jota hän on kokenut huulistaan. 

Asia nousi esiin isäntä Andy Cohenin tiedustellessa, oliko Jennerin epävarmuus syy sille, että hän lähti mukaan kosmetiikkabisnekseen?

- Olen aika varma siitä. Luulen, että rakkauteni kosmetiikkaan alkoi omasta epävarmuudestani, jota tunsin huulistani, Jenner sanoo.

Hänen mukaansa aiheesta tuli arka hänen ollessaan teini-ikäinen. 

- En koskaan ollut ajatellut sitä, että minulla on niin kapeat huulet. Kun sitten sain ensisuudelmani, poika totesi minulle: Taivas, olet todella hyvä suutelija mutta sinulla on todella pienet huulet, Jenner muistelee.

- Otin kommentin todella, todella raskaasti. Ehkä se tuntui niin paljon siksi, että sen sanoi tyyppi, josta pidin. 

Samaan hengenvetoon hän lisäsi myös, ettei tuntenut oloaan haluttavaksi tai kauniiksi. Meikkaustaidotkaan eivät saaneet epävarmuutta poistumaan, joten Jenner päätyi täyteaineisiin. 

Vaikka tarina itsessään on traaginen, osaa Jenner nauraa sille nykyään. Hän kertoi nimittäin, että on nimennyt myös erään kosmetiikkabrändinsa tuotteista kyseisen kommentin laukoneen pojan mukaan.

Pätkän haastattelusta pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Kylie Jenner käytti äärimmäisiä keinoja salatakseen raskautensa: 'En voinut poistua kodistani'

Lue myös: Palasivatko Kylie Jenner ja Travis Scott yhteen? Hellä Instagram-yhteiskuva sai fanit toiveikkaiksi

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat