Kuva: AOP

Palasivatko Kylie Jenner ja Travis Scott yhteen? Hellä Instagram-yhteiskuva sai fanit toiveikkaiksi

16.06.2021 15:45 - Iiro Myllymäki

"He vaikuttivat siltä kuin olisivat taas yhdessä", kertoo medialle puhunut lähde nähtyään kaksikon pitävän toisiaan kädestä.

Kauneusmoguli Kylie Jenner, 23, ja räppäri Travis Scott, 30, ovat nostattaneet huhuja yhteenpaluusta. 3-vuotiaan Stormi-tyttären vanhemmat osallistuivat yhdessä Parsons Benefit -tapahtumaan New Yorkissa.

Ex-pari ja Stormi-tytär poseerasivat yhdessä punaisella matolla, ja illan aikana Jenner ja Scott poseerasivat myös Instagramia varten otetuissa kuvissa. Jenner on jakanut tällaisen yhteiskuvan Instagram-tilillään, ja kuvassa hän on hyvin läheisissä tunnelmissa ex-miehensä kanssa. Scott seisoo kuvassa Jennerin takana, ja hän on kietonut kätensä hellästi Jennerin vyötärölle. Kaksikon fanit ovat ilahtuneet kuvasta, ja monen mielestä vaikuttaa siltä, että kaksikon välit ovat taas lämmenneet.

”Haluatko kenties ilmoittaa meille jostain?” kysyy yksi kommentoija.

”Tämän parin me haluamme!” ilakoi eräs.

”Jes, isi ja äiti ovat yhdessä taas”, on myös kommentoitu.

”Tämän on paras tarkoittaa, että he ovat takaisin yhdessä”, kirjoittaa yksi.

Kyseessä olevan kuvan pääset katsomaan alta. Jos se ei näy alla, näet sen täältä.

People-lehdelle puhunut lähde kertoo nähneensä Jennerin ja Scottin välisen läheisyyden omin silmin ollessaan Parsons Benefit -tilaisuudessa.

- Travis ja Kylie olivat hyvin söpöjä ja suloisia yhdessä. He pitivät toisiaan kädestä ja vaikuttivat täysin siltä kuin olisivat taas yhdessä, lähde kertoo.

Jenner ja Scott erosivat syksyllä 2019 seurusteltuaan kaksi vuotta. He ovat pysyneet ystävällisissä väleissä, ja he viettävät usein aikaa yhdessä tyttärensä hyvinvointia ajatellen. Jenner kehui ex-parin välejä maaliskuussa 2020 antamassaan haastattelussa.

- Meillä on upea suhde. Olemme kuin parhaita ystäviä toisillemme. Rakastamme molemmat Stormia ja haluamme vain hänen parastaan.

Lue myös: Katso Kylie Jennerin julkaisema hulvaton video tyttärestään - yhtä muotitietoinen kuin äitinsä

Lue myös: Malli syyttää Kylie Jenneriä kiusaamisesta - tähti kuittasi puheet napakasti

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat