Kuva: All Over Press

Näyttelijä Nick Cannon saamassa jo neljännen lapsen tälle vuodelle - somessa hämmästellään tahtia

21.06.2021 16:15 - Senja Rapila

40-vuotias näyttelijä on ollut ahkera kasvattamaan perhettään viime vuosina.

40-vuotias näyttelijä on ollut ahkera kasvattamaan perhettään viime vuosina.Näyttelijä Nick Cannonin, 40, tyttöystävä Alyssa on kertonut odottavansa parin yhteistä lasta. Lapsi tulee olemaan Cannonin seitsemäs lapsi.

Cannon ja hänen uusin tyttöystävänsä Alyssa nähtiin ensimmäistä kertaa yhdessä viime vuoden lokakuussa. Suhde on edennyt ilmeisen nopeasti, sillä viime kuussa Alyssa julkaisi Instagram-tilillään kuvan, joka sai nopeasti fanit spekuloimaan raskautta. Kuva poistettiin palvelusta nopeasti. Amerikkalaisten isänpäivänä, jota vietettiin kuluneena viikonloppuna, Alyssa julkaisi Instagram-tilinsä Tarinat-osiossa kuvan, jossa nähdään hänen pyöristynyt vauvavatsansa ja lapsen isä.

Neljäs lapsi tänä vuonna

Cannonilla on ollut kiireinen vuosi perheenlisäyksen saralla, sillä hän on tänä vuonna toivottanut maailmaan tervetulleeksi jo kolme lastaan. Tammikuussa hänen ex-tyttöystävänsä Brittany Bell synnytti näyttelijälle toisen lapsen. Parilla oli ennestään jo yksi yhteinen lapsi.

Cannonista tuli myös viime viikolla kahden pojan isä, kun ex-tyttöystävä Abby synnytti kaksospojat.

Nick Cannonilla on myös kaksi yhteistä lasta entisen vaimonsa Mariah Careyn, 51, kanssa: 10-vuotiaat kaksoset Moroccan ja Monroe. Carey ja Cannon erosivat vuonna 2015.

Fanit hämmästelevät

Fanit ovat hämmästelleet Cannonin "lapsitehtailua" avoimesti Twitterissä.

Lue myös: Muusikkotähden asu punaisella matolla hämmensi: "Miksi tuo kuonokoppa?"

Lue myös: Ex-lastenhoitaja haastoi Mariah Careyn oikeuteen: "Lapset pitivät minusta liikaa"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat