Kuva: AOP

James Bond -fanilla ei ole elinaikaa seuraavaan elokuvaan asti - tyttären pyyntö leviää somessa

23.06.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

James-nimisellä superfanilla on vain viikkoja elinaikaa syövän takia.

57-vuotias James Millar on ollut suuri James Bond -fani jo pikkupojasta lähtien. Mies sai toukokuun lopussa diagnoosin haimasyövästä, ja lääkärit ovat kertoneet hänelle, että hänellä on enää vain viikkoja elinaikaa. Näin ollen James ei ole pääsemässä näkemään tulevaa Bond-elokuvaa 007 No Time To Die, jonka julkaisua on koronapandemian takia siirretty ja joka on tulossa elokuvateattereihin Isossa-Britanniassa syyskuun lopussa.

Nyt Jamesin tytär Remy on alkanut kampanjoimaan sen puolesta, että hänen isänsä saisi elokuvan katsottavakseen etuajassa. Remy on jakanut Instagramissa koskettavan videon, jossa hän näyttää, miten James Bond näkyy isänsä kotona ja mitä kaikkea Bond-keräilytavaraa hänen isänsä omistaa.

”Pyydän ehkä mahdottomia, mutta jos kukaan pystyisi auttamaan, jotta hän näkisi No Time to Dien etuajassa, tekisitte kuolevasta miehestä hyvin onnellisen”, Remy kirjoittaa videolla.

Instagram-päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Remy kertoo Unilad-sivuston haastattelussa, että hän haluaisi antaa viimeisenä lahjanaan isälleen uusimman Bond-elokuvan näkemisen.

- Kun menee normaalin elämän viettämisestä siihen, että sinulla onkin vain muutama viikko elinaikaa, sitä miettii vain kuolemaa. Isäni rakastaa James Bondeissa eskapismia, jota elokuvat antavat. Hänelle merkitsisi niin paljon, jos hän pääsisi hetkeksi pakenemaan sairauttaan siihen maailmaan, jota hän on aina rakastanut, Remy sanoo.

Instagramissa Remyn videolla on lähes 40 000 katselukertaa, ja nainen on jakanut videon myös Twitteriin, missä se on saanut lähes saman määrän näyttökertoja. Unilad on ottanut yhteyttä Universal Pictures -tuotantoyhtiöön toiveenaan saada Jamesin unelma toteutumaan.

007 No Time To Die on tulossa elokuvateattereihin Suomessa lokakuussa.

Lue myös: Suosikkisarjan jättänyt Regé-Jean Page kommentoi Bond-huhuja - ennakkosuosikki seuraavaan elokuvaan

Lue myös: Billie Eilishin Grammy-voitto herätti kiivasta keskustelua: "Todella outoa"

Lähteet: Unilad, Metro

Kilpailut

Uusimmat