Kuva: AOP

Harrison Ford, 78, loukkaantui Indiana Jones -kuvausten yhteydessä

24.06.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

Harrison Ford on loukannut olkapäänsä taistelukohtauksen harjoituksissa.

Harrison Ford, 78, on loukannut olkapäänsä tulevan Indiana Jones -elokuvan kuvausten yhteydessä. Fordin kerrotaan loukanneen olkapäänsä taistelukohtauksen harjoituksissa. Indiana Jones -hahmon oikeudet vuonna 2012 hankkinut Disney kertoo, että mies saa nyt asianmukaista hoitoa.

- Elokuvan tuotanto jatkuu samalla, kun asianmukaista hoitoa arvioidaan. Kuvausten aikataulua muokataan tarpeiden mukaan tulevina viikkoina, tiedotteessa kerrotaan.

Harrison Ford palaa arkeologi Indiana Jonesin rooliin ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen. Ford kävi läpi tiukan kunto-ohjelman valmistautuessaan kuvauksiin. Kuntoilun kerrotaan keskittyneen kävelemiseen ja pyöräilemiseen.

Tuore haavoittuminen ei ole ensimmäinen kerta, kun Ford on loukkaantunut elokuvakuvausten yhteydessä. Kuvatessaan vuoden 2015 Star Wars: The Force Awakens -elokuvaa mies mursi jalkansa, kun hän jäi metallisen oven alle. Tuotantoyhtiö Foodles Production määrättiin maksamaan miljoonasakot turvallisuuden laiminlyönnistä tapauksen johdosta.

Lue myös: Oliko Indiana Jones pedofiili? Epäilykset herättäneessä kohtauksessa näytellyt antaa selityksensä

Lue myös: Indiana Jones on täällä taas! Harrison Fordista leviää kuvia viidennen elokuvan kuvauksista, katso

Lähteet: Metro, The Guardian

Kilpailut

Uusimmat