Kuva: AOP

"Voitteko kuvitella?" - Scarlett Johansson paljastaa miehensä vetämän rajan vaimonsa auttamiselle

28.06.2021 17:15 - Senja Rapila

36-vuotias näyttelijäkonkari tähdittää uutta Black Widow -elokuvaa. Hän paljastaa, ettei aviomiehestä ole ollut erityisemmin apua elokuvan kohtausten opettelussa.

Näyttelijä Scarlett Johansson, 36, on paljastanut tuoreessa haastattelussa, ettei hänen aviomiehensä Colin Jost ole innokas auttamaan häntä elokuvaprojektien käsikirjoitusten opettelussa. Vastapainona monet näyttelijät hehkuttavat haastatteluissa puolisoitaan, jotka  auttavat usein vaikeiden vuorosanojen opettelussa ennen kuvausten alkua. 

- En voi kertoa hänelle mitään. Eikä hän edes utele, Johansson kommentoi. 

Erityisesti Jost ei halunnut auttaa uuden Black Widow -elokuvan käsikirjoituksen opettelussa, sillä hän ei halunnut tietää elokuvasta etukäteen yhtään mitään.  Lopulta mies veti rajan siihen, ettei hän halunnut tietää käsikirjoituksesta tärkeimpiä, käänteentekeviä kohtauksia.  

- Tottakai hän haluaa tietää kuinka päiväni on mennyt, mutta heti jos alan kyselemään voisiko hän auttaa minua kohtausten opettelussa, hän kysyy joutuuko lukemaan spoilereita. Hän haluaa varoituksen kaikista spoilereista, jos hän auttaa minua lukemaan käsikirjoitusta. Voitteko kuvitella?

Johansson on ollut naimisissa Jostin kanssa vuodesta 2020 lähtien. 

Voit katsoa uuden Black Widow -elokuvan trailerin alapuolelta.

Lue myös: Kuollut Hurjapäät-hahmo tekee paluun - näyttelijä sai salattua tiedon jopa perheeltään

Lue myös: "Kuin Paul Walkerin lähettämä" - Vin Diesel kertoo, kuinka valitsi uuden näyttelijän F9-leffaan

Lue myös: Salma Hayek kiistää huhut rintojen suurennuksesta: "Ne vain kasvoivat"

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat