Kuva: AOP

Brad Pitt pyörii keskellä suhdehuhuja Andra Dayn kanssa - Day paljasti vihdoin totuuden

01.07.2021 15:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Oscar-ehdokkaana ollut näyttelijä Andra Day kommentoi vihdoin suhdehuhuja.

Näyttelijä Brad Pittin, 57, on huhuttu tapailevan näyttelijä Andra Dayta, 36, joka oli Oscar-ehdokkaana tuoreesta roolistaan Billie Holidayna elokuvassa The United States vs. Billie Holiday. Suhdehuhut käynnistyivät huhtikuun 2021 Oscar-gaalassa, kun kaksikon kerrottin vaihtaneen juhlahumussa puhelinnumeroita.

Day kommentoi suhdehuhuja nyt ensimmäisen kerran annettuaan haastattelun Entertainment Tonightille. Haastattelussa hän kertoo ettei viettänyt gaalassa aikaa Pittin kanssa, vaan arvelee tavanneensa hänet mahdollisesti ohimennen. 

Emme tapaile, emme edes tunne toisiamme. Se on hulvatonta. Huhut ovat perättömiä. Jollakin oli tylsää sinä päivänä, Day kommentoi. 

Day on tullut tunnetuksi myös laulajana, hänen ensimmäinen albuminsa Cheers to the Fall julkaistiin vuonna 2015. Pitt puolestaan on ollut viimeaikoina huhujen keskellä myös lämmenneistä väleistään ex-vaimoonsa, näyttelijä Jennifer Anistoniin, 52. Pitt voitti hiljattain myös vuosien huoltajuuskiistan lapsistaan toisen entisen vaimonsa, näyttelijä Angelina Jolien, 46, kanssa. 

Lue myös: Voisivatko Jennifer Aniston ja Brad Pitt vielä palata yhteen? Aniston kommentoi nyt huhuja

Lue myös: Brad Pitt voitti Angelina Jolien vuosia kestäneessä oikeuskiistassa - parille yhteishuoltajuus

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat