Kuva: AOP

Amber Heardista on tullut kaikessa hiljaisuudessa äiti: "Hän on loppuelämäni alku"

02.07.2021 17:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pienokainen on saanut nimekseen Oonagh Paige Heard.

Näyttelijä Amber Heard, 35, yllätti Instagram-seuraajansa kuvajulkaisullaan, jossa hän kertoo tulleensa äidiksi. Julkaistussa kuvassa Heard makaa sängyllä pieni herttainen vauva rintakehänsä päällä. 

"Olen niin innoissani, että saan jakaa tämän uutisen kanssanne. Neljä vuotta sitten päätin, että haluan saada lapsen. Halusin tehdä sen omilla ehdoillani. Arvostan nyt suuresti sitä, miten radikaalia meille naisille on ajatella tätä perustavanlaatuista osaa elämästämme. Toivon, että tulevaisuudessa on normaalia se, että emme tarvitse sormusta vauvasängyn saamiseksi. 

Tyttäreni syntyi 8. huhtikuuta 2021. Hänen nimensä on Oonagh Paige Heard. Hän on loppuelämäni alku," Heard kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Muun muassa Mirror-lehti uutisoi, että Heard on hankkinut lapsen sijaissynnyttäjän avulla, sillä hän ei nähtävästi ole ollut raskaana viime kuukausina.

Lapsi saapui maailmaan viisi vuotta sen jälkeen, kun Heard erosi Johnny Deppistä. Tällä hetkellä hän on parisuhteessa elokuvantekijä Bianca Buttin kanssa. Pari on seurustellut viime vuoden tammikuusta saakka. 

Herkän kuvajulkaisun pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä

Lue myös: Saiko Amber Heard potkut Aquamanista? Tähti ei läpäissyt lääkärintarkastusta rooliaan varten

Lue myös: Johnny Depp hävisi oikeudessa - ex-vaimo Amber Heard toimitti todisteita Deppia vastaan

Lähde: Mirror

Uusimmat