Kuva: AOP

Kamala Harrisin tytärpuoli hurmasi Pariisin muotiviikoilla - katso

11.07.2021 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ella Emhoff nähtiin Balenciagan muotinäytöksessä.

Yhdysvaltain varapresidentin Kamala Harrisin, 56, tytärpuoli Ella Emhoff, 22, nähtiin Balenciagan syys-talvimalliston mallina Pariisin muotiviikoilla.

IMG Models -Instagram-sivulla jaettiin videopätkä Emhoffin esiintymisestä, joka oli kerrassaan hurmaava. Videolla ensimmäisenä lavalle tulevan Emhoffin yllä nähtiin musta puku sekä valtavan muhkea toppatakki, jota hän katoi harteillaan.

Elkeet olivat hyvin ammattimaiset, vaikka uraa mallina on takana vasta tovi. Hänet kiinnitettiin mallitoimistoon kuluvan vuoden tammikuussa ja ensiesiintymisensä hän teki New Yorkin muotiviikoilla.

Mallitoimiston omistaja Ivan Bart kertoi naisen henkivän täydellisesti nykyaikaa.

- Enää ei ole kyse muodosta, koosta tai sukupuolesta. Ella viestii jotain tästä hetkestä. Hänessä on röyhkeyttä ja iloa.

Emhoffin itsensä mukaan hän ei koskaan tavoitellut uraa mallimaailmassa.

- Olin melko yllättynyt, kun kaikki tämä IMG:n kanssa tapahtui, sillä en koskaan nähnyt tällaista vaihettä tulevaisuudessani. Naiselle, jolla ei ole niin suuri itseluottamus, on pelottavaa astua maailmaan, jossa keskitytään sinuun ja kehoosi.

Videon esiintymisestä näet alta tai täältä

Harrisin mukaan hänellä on hyvät välit puolisonsa lapsiin. Toukokuussa jakamassaan kuvapäivityksessä hän kutsui Emhoffia tyttärekseen. 

- Lapseni eivät kutsu minua äitipuoleksi. Heille olen Momala. Olemme hyvin moderni perhe ja lasten äiti on hyvä ystäväni, Harris on kertonut aiemmin. 

Lue myös: Ennustiko Simpsonit Kamala Harrisin virkaanastujaislookin? Paljonpuhuvat kuvat leviävät

Lue myös: Valkoinen talo varoitti Kamala Harrisin sisarentytärtä - liiketoiminta jatkui siitä huolimatta

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat