Kuva: AOP

Daniel Radcliffe teki Harry Potter -elokuvassa elämänsä haastavimman stuntin: "Olin kauhuissani"

11.07.2021 11:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Näyttelijä Daniel Radcliffe kertoo, että kohtauksesta tuli hänen suosikkinsa elokuvasarjan neljännessä elokuvassa.

Näyttelijä Daniel Radcliffe, 31, paljastaa tuoreessa haastattelussa, että hän on tehnyt hurjimman stunttinsa Harry Potter ja liekehtivä pikari -elokuvassa. Kyseinen kohtaus on jäänyt erityisesti näyttelijän mieleen koko elokuvasarjasta.

Neljännessä Harry Potter -elokuvassa on kohtaus, jossa Harry liukuu katolta alas paetessaan lohikäärmettä kolmivelhoturnajaisissa. Radcliffe teki tuon stuntin itse. Kohtaus kuuluu hänen ehdottomiin suosikkeihinsa.

- He antoivat minun tehdä hulluimman stuntin, mitä voisin koskaan tehdä. Se oli kahdentoista metrin pudotus katolla. Olin kiinnitettynä vaijereihin, mutta käytännössä se oli vapaapudotusta. Olin kauhuissani, Radcliffe paljastaa.

Hän kertoo työskennelleensä elokuvasarjan stunttitiimin kanssa siihen mennessä niin paljon, että he antoivat nuorelle näyttelijälle mahdollisuuden suorittaa oman stunttinsa itse.

- He sanoivat: "Pystyt siihen, haluaisitko kokeilla?". Vastasin myöntävästi. Mutta sitten kun olin ylhäällä katolla, olin aivan kauhuissani.

Radcliffe myöntää, ettei hänen annettaisi enää välttämättä koskaan tehdä mitään sellaista rooliaan varten.

- Teimme sen kaksi tai kolme kertaa. Olen tajunnut jälkikäteen, että siinä setissä oli hyvin poikkeukselliset olosuhteet ja minun ei enää koskaan annettaisi tehdä mitään sellaista.

Lue myös: Harry Potter -elokuvasta löytyy hauska yksityiskohta - oletko huomannut?

Lue myös: Mitä Harry Potter -hahmolle kuuluu tällä hetkellä? Näyttelijä pohti tuoreessa haastattelussa

Lue myös: Kuinka hyvin tunnet Harry Potter -kirjat? Testaa tietosi 10 kysymyksellä

Lähde: ET! Online

Kilpailut

Uusimmat