Kuva: Radio Nova / Handout

Radiojuontaja Suvi Hartlinin perhettä kohtasi lemmikkitragedia - "Meidän sydämet on nyt rikki"

13.07.2021 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Suvi Hartlinin äidin rakas koira menehtyi viikonloppuna onnettomuuden seurauksena.

Radiojuontaja Suvi Hartlin, 40 on kertonut sosiaalisessa mediassa perhettään koskettaneesta tragediasta. Hartlin kertoo Instagramissa, että hänen äitinsä koira jäi viime viikonloppuna auton alle ja kuoli.

”Viime viikonloppu oli musertava. Äidin ja meidän kaikkien rakas koira Henkka Henu Hammas jäi auton alle ja kuoli. Yritettiin ehtiä eläinlääkäriin ajoissa, mutta matka päivystykseen oli liian pitkä. Henkka sai olla viimeiset hetkensä juuri siinä, mikä hälle oli tärkeintä, eli mummin sylissä. Se oli järkyttävä onnettomuus, josta emme syytä ketään. Shokki vaihtuu vähitellen pohjattomaan ikävään ja suruun”, Hartlin kirjoittaa.

Nainen kertoo, että Henkka-koira oli rescuekoira Romaniasta ja sen elämän alkutaival ei ollut helppo.

”Hän oli äitini henkireikä, paras ystävä ja turva. Elämä on välillä hyvin epäreilua ja sattuman varaista. Meidän sydämet on nyt rikki”, Hartlin kirjoittaa.

Koko päivityksen kuvineen voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Päivitykseen on tullut paljon osanottoja. Hartlin jakoi myöhemmin päivityksen, jossa kuvailee radiotyön tekemistä hyväksi pakokeinoksi surujen keskellä.

”Radio on täydellinen pakopaikka kun mielessä pyörii mustia asioita, jotka ei muuten jätä rauhaan. Studiossa ei ehdi miettiä mitään muuta kuin lähetyksen tekemistä ja se onkin osoittautunut aivan loistavaksi jutuksi just nyt. Elämä jatkuu vaikka vielä sattuu”, Hartlin kirjoittaa.

Tämän päivityksen näet alta tai tämän linkin takaa.

Suvi Hartlin juontaa Esko Eerikäisen kanssa Radio Novan Kesäaamut -ohjelmaa. Elokuun alussa kaksikko siirtyy juontamaan kanavan iltapäiväohjelmaa.

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Uusi radiojuontopari Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin suhdespekulaatioiden pyörteessä - kommentoivat nyt

Lue myös: MTV: Missitaustainen Suvi Hartlin sanoo mielipiteensä missi-instituutiosta: "Tuntuu vanhahkolta"

Kilpailut

Uusimmat